Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mitol lesznek apro pottyok a...

Mitol lesznek apro pottyok a megedzett izmokon?

Figyelt kérdés
Mar regen sulyzos edzest vegzem.Es mostanaban ha edzem egy kemenyet akkor apro pottyok keletkeznek az izmokon!Semmifele doppingot nem hasznalok..csak sima etelt fogyasztok!!Mitol lehet ez??
2012. dec. 14. 13:34
 1/6 anonim ***** válasza:

?

????

milyen pötty, mekkora, mennyi, milyen színű..?

mire vagy allergiás, eszel tejet?

2012. dec. 14. 14:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Esetleg nem fogyasztasz aszpartámot tartalmazó táplálékkiegészítőt? Nekem is voltak hasonló tüneteim és kiderült, hogy érzékeny vagyok rá.

Ha nem, akkor szinte biztos, hogy valami ételallergia lesz, de sztem egy szakember többet tudni mondani erről.

2012. dec. 14. 15:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Hatt tejet fogyasztok meg tojast!!Kenyret pedig nagyon keveset..reggel 10orainak csak.Es taplalekiegeszitot is probaltam mar,de nem szeretem igy nelkulozom.
2012. dec. 16. 13:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Hatt a potyok azok aprok lesznek es pirossak es egyesek pedig mindt a pattanas!
2012. dec. 16. 13:34
 5/6 anonim ***** válasza:

De írtuk hogy valószínűleg érzékenység, ráadásul tolsz tejet, gabonát, ezekkel nagyon könnyű ilyen érzékenységeket összeszedni.

Áteresztővé teszik a bélfalat, aztán meg jönnek az emiatt kialakuló egyre komolyabb betegségek, mi meg panaszkodunk a gyakorikérdéseken.

2012. dec. 16. 17:14
 6/6 A kérdező kommentje:
szerintem is lekene aljak az ijen taplalkozasal,tejjel,kenyerel,krumplival!..es koszonom a valaszaitokat!!!
2012. dec. 16. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!