Hamarosan megyek megnézni egy MMA edzést, mert szeretnék járni. Szerintetek milyen?
Figyelt kérdés
Tetszik a kevert harcművészet, stb., a kérdésem az lenne, hogy heti hány edzés van? Ezektől az edzésektől az izmok is nőnek picit?2012. dec. 11. 19:58
1/4 aikiboxer válasza:
Ha megnézted az edzést, írd le ezeket nekünk, mert engem is érdekel. Meg hogy mi volt. Köszi.
2/4 anonim válasza:
Hát kb. olyan, mint a többi "MMA" edzés: pénz lehúzós. Itthon olyan, hogy MMA edzés nincs. Csak most felkapott lett itthon az MMA, és emiatt a kóklerek úgymond ilyen edzéseket tartanak. Ha MMA-zni akarsz, akkor menj el egy állóharcra edzésre (box, kick box, stb.), és egy földharc edzésre (birkózás, jiu jitsu), és ezeket kombináld majd.
3/4 anonim válasza:
én voltam ilyen edzésen(sajnos) és akkor már leírom a tapasztalataim. bemelegítés utána állóharc kombináció gyakorlás amit élesbe soha a büdös életbe nem ad be senki aki nem volt soha boxedzésen. a rúgásoknál általános hogy nagyon senkit nem láttam aki felbírt volna rúgni fejre anélkül hogy ki ne billent volna az egyensúlyából ha el is talált volna sem lett volna semmi bajom mert erőt nem tudtak belevinni. utána földharc technikák tanulása(földharc jellegű küzdősportot nem próbáltam még így nem tudom mivel összehasonlítani de az állóharc után ez sem lehet valami fényes). ha ezek megvoltak akkor kesztyűzés 2pár a ringben mma szabályok szerint a többiek a thaibox szabályai szerint könyök nélkül. igazából az egész edzésről sütött hogy mindenből tanulnak egy kicsit de igazából semmit sem tudnak rendesen. akik oda járnak pár éve elvannak azzal hogy látható különbség van közte és aközött aki soha a büdös életben nem csinált semmit illetve hogy a versenyeken jó eredményt ér el csak az a baj hogy a színvonal a béka segge alatt van. az én véleményem szerint ahhoz hogy egy amatőr szintre felhozd magad ilyen edzéseken kell kb 10-12 év míg külön edzéseken 7-8.
4/4 anonim válasza:
ja igen az amatőr szintet az amatőr boxolók szintjéhez mértem és nem a kickbox és hasonlókhoz ahol valamiért az edző fél év után indítja a versenyzőket. bár végül is megértem mert sokszor még így is előfordul hogy nincsenek meg 3-an egy súlycsoportban és érmet szerez akkor is ha elveri mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!