Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen márkájú cipőt ajánlotok...

Milyen márkájú cipőt ajánlotok legelső cipőnek? Hamarosan járni fogunk.

Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 11:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

10ezer ft-ért vettem neki első kiscipőt és a végén egy ázsia centerben vásárolt 800 ft-os cipőben tudott csak járni.

1 éves a kisfiam.

2011. márc. 27. 11:34
 2/9 anonim ***** válasza:
75%

Mi Elefanten első lépés cipőt vettünk, nekünk nagyon bejött. Fűzős, gumitalpú, bőr. Igaz, hogy húzós volt az ára, de ez az első babaholmi, amire nem érzem úgy, hogy ablakon kidobott pénz! A fiam kb. fél óra alatt úgy viselte, mintha azzal a lábán született volna, előtte meg a kocsicipőket feszt ledolgozta a lábáról sunyiba a babakocsiba!

Kintre pedig, mikor már kellett, BarenSchuhe-t vettünk. Azzal is elégedettek vagyunk.

2011. márc. 27. 11:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Neked nem igazán tudok cipőt ajánlani, a gyerkőc első kiscipője szerintem is elefanten legyen. Ritka az, amikor a szülő és a gyerek egyszerre kapja meg az első kiscipőjét :)

(ezt nem tudtam kihagyni, bocs:)))

2011. márc. 27. 12:21
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
Tegnap vettem a fiamnak a Brendonban ( weboldalon is megtudod nézni ) Siestát, akciósak (5990 Ft volt ) Ez sem a legolcsóbb, de úgy döntöttünk, hogy az első cipőkre próbálunk odafigyelni, aztán majd jöhet olcsóbb is.
2011. márc. 27. 14:07
 5/9 anonim ***** válasza:
66%
Nekem azt monda az ortopéd orvos,hogy csak ne Siestát vegyek.
2011. márc. 27. 14:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekünk kifejezetten ajánlották az orvosok a siestát :) szegény kérdező nem lett okosabb. Szerintem könnyű legyen, tartsa a bokáját, ne legye túl merev a talpa, mert abban nem tud menni, a márka másodlagos.
2011. márc. 27. 17:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Lassan nekünk is téma ez, ezért megkérdeztem a védőnőtől. Határozottan mondta, hogy Siestát ne!

Legyen rugalmasa talpa, azt mondta, hogy az orrát minél jobban oda tudd "gömbölyíteni" a sarkához. Legyen magas a hátsó része, hogy tartsa a bokát, ha belenyúlsz, akkor a talpfelülete legyen egyenletes, ne legyen semmi támasza a talpnak, hogy jobban ösztönözze az izmokat a helyes tartásra (ezért nem ajánlatos a siesta). említett még egy márkát, amit ne, de azt nem tudom, annak az ismérve, hogy egy kicsit kifele van döntve a talp. de ez egy teljesen normális gyereknek nem kell, csak ha később derül ki, hogy nem tartja helyesen, akkor javasolt!

Bentre meg egy csúszásgátló zokni, semmiképpen ne cipő, hogy a kis lábujjak minél jobban tudjanak kapaszkodni:)

2011. márc. 27. 18:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a legjobb!

[link]

2011. márc. 27. 18:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Néztem a Siestát és az Elefantent is.

Én tuti, hogy az Elefantent veszem! Könnyű, puha a talpa, hajlékony, stb. Ezzel szemben a Siesta dög nehéz, merev a talpa! Nagyot csalódtam benne!

2011. márc. 27. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!