Milyen márkájú cipőt ajánlotok legelső cipőnek? Hamarosan járni fogunk.
10ezer ft-ért vettem neki első kiscipőt és a végén egy ázsia centerben vásárolt 800 ft-os cipőben tudott csak járni.
1 éves a kisfiam.
Mi Elefanten első lépés cipőt vettünk, nekünk nagyon bejött. Fűzős, gumitalpú, bőr. Igaz, hogy húzós volt az ára, de ez az első babaholmi, amire nem érzem úgy, hogy ablakon kidobott pénz! A fiam kb. fél óra alatt úgy viselte, mintha azzal a lábán született volna, előtte meg a kocsicipőket feszt ledolgozta a lábáról sunyiba a babakocsiba!
Kintre pedig, mikor már kellett, BarenSchuhe-t vettünk. Azzal is elégedettek vagyunk.
Neked nem igazán tudok cipőt ajánlani, a gyerkőc első kiscipője szerintem is elefanten legyen. Ritka az, amikor a szülő és a gyerek egyszerre kapja meg az első kiscipőjét :)
(ezt nem tudtam kihagyni, bocs:)))
Lassan nekünk is téma ez, ezért megkérdeztem a védőnőtől. Határozottan mondta, hogy Siestát ne!
Legyen rugalmasa talpa, azt mondta, hogy az orrát minél jobban oda tudd "gömbölyíteni" a sarkához. Legyen magas a hátsó része, hogy tartsa a bokát, ha belenyúlsz, akkor a talpfelülete legyen egyenletes, ne legyen semmi támasza a talpnak, hogy jobban ösztönözze az izmokat a helyes tartásra (ezért nem ajánlatos a siesta). említett még egy márkát, amit ne, de azt nem tudom, annak az ismérve, hogy egy kicsit kifele van döntve a talp. de ez egy teljesen normális gyereknek nem kell, csak ha később derül ki, hogy nem tartja helyesen, akkor javasolt!
Bentre meg egy csúszásgátló zokni, semmiképpen ne cipő, hogy a kis lábujjak minél jobban tudjanak kapaszkodni:)
Néztem a Siestát és az Elefantent is.
Én tuti, hogy az Elefantent veszem! Könnyű, puha a talpa, hajlékony, stb. Ezzel szemben a Siesta dög nehéz, merev a talpa! Nagyot csalódtam benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!