Másokat leoltasz csak úgy? 10 év kemény munkája van abban, hogy beleégett dns szinten minden mozgáselem és reakció a testembe és az elmémbe. Mindent tudok a harcról.
2012. dec. 10. 19:00
12/18 anonim válasza:
Nem oltás volt, kételkedés. Legyünk őszinték, nem alaptalan kételkedés.
Viszont nagyon tetszett amit írtál! Jó lenne ha lennének jó TKD-sok, bár a véleményemet tartom hogy a versenyzők hátrányban vannak mint harcosok, van valami elérhetőségetek, vagy leginkább Neked?
Jó lenne ha a komoly harcművészetekkel foglalkozók valamilyen kapcsolatot tartanának egymással, ezért érdeklődök.
2012. dec. 10. 19:06
13/18 anonim válasza:
(én mindenképpen összenézném a közeljövőben a lábtechnikámat Taekwondossal vagy Capoeirással, csak nem könnyű olyanokat találni akik tényleg tudnak is rúgni. én magam nem vagyok még egy profi lábhasználó, de lesz majd jobb még..)
2012. dec. 10. 19:08
14/18 anonim válasza:
Nah, nekem meg a kezem nem annyira jó. Inkább a rúgások védésére használom főleg és az egyensúlyozásra.
2012. dec. 10. 19:17
15/18 aikiboxer válasza:
Ejha, taekwondós, neked aztán van önbizalmad... Valami szájhős-képzésre jártál, vagy mi? :)))
2012. dec. 10. 20:59
16/18 anonim válasza:
Mehet pénzbe is egy-egy ellen. Bárhol bármikor:)
2012. dec. 10. 21:24
17/18 anonim válasza:
Neeem, biztos van mire! Tetszik, fú mi találkozzunk, akkor Pest ugye? Mert akkor a távolság nem lesz akadály.
Na most megörültem!
Túllépve azon hogy versenysport/harcművészet, tök mindegy komoly lábasok, azért a jó lábhasználat az kemény dolog. Sokkal nehezebb elsajátítani mint a kéztechnikákat. Én néha úgy érzem mintha mozgássérült lennék a lábammal, áá a Taekwondos rúgásoktól én nagyon messze vagyok. Kíváncsi leszek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.