Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hol lehet jo harcmuvesz edzot...

Hol lehet jo harcmuvesz edzot talalni?

Figyelt kérdés
Szeretnek harc muveszetet tanulni es hogy lehet jo edzot talalni?

2012. dec. 10. 09:26
1 2
 1/18 aikiboxer ***** válasza:
Hol laksz és milyen stílus érdekel?!
2012. dec. 10. 09:43
 2/18 A kérdező kommentje:

Budapest 18.ker barmilyen edzes (boxot nem nagyon szeretem)

inkabb olyanok jonnekbe mint a tea kwando, judo , aikido stb.

(fo keppen az onvedelem, dobas es rugas technikak erdekelnek)

csakegy jo edzot szeretnek aki nem link es tenyleg tud sokan mondjak keves az ilyen ezert sokszor valtanak.

2012. dec. 10. 11:02
 3/18 A kérdező kommentje:
ui.: engem nem csak a fizikai allapot erdekel hanem az is hogy szellemileg is felkeszitsen
2012. dec. 10. 11:04
 4/18 anonim ***** válasza:

Tapasztalati úton. Beszélgetni kell velük, részt venni az edzéseken, megnézni a többi tanítványt (ha vannak) stb.

Én mindenképpen ajánlom Wlacsil Zoltán wudang edzéseit. Ő nem csak ütésekkel, rúgásokkal foglalkozik hanem a taoista harcművészek speciális erősítéseivel, nyújtásaival, különböző egészségnövelő gyógytornát, gerinc és medencetornát tartanak, hivatásos kínai orvossal dolgoznak.

2012. dec. 10. 11:50
 5/18 A kérdező kommentje:
es mi a velemenyed a caopeirarol
2012. dec. 10. 12:15
 6/18 anonim ***** válasza:

Azt írtad budapesti vagy.

Capoeirát nem oktatnak Budapesten. Brazil társastáncot igen, sokkal jobb mozgás mintha valaki Zumbázni menne (mozgás koordináció fejlesztő és intervallumos intenzív állóképesség edzés, ezt tapasztaltam) de nem több!

Komáromban, Győrben működik olyan Capoeira csoport, akik harcolni tanulnak. Budapesten érdekes, én mentem le jó mozgású brazil mester edzésére, de a tanítványok mozgása nekem nem tetszett (már azon túl, hogy ügyesen cigánykerekeztek). Éles harchoz 5-6 év gyakorlás után sem értettek volna, és ez ha tetszik ha nem de az edzőjük hibája. Akit megértek, mert ha látványos táncra van igény, ezt várják tőle - akkor ő meg teljesen érthető hogy ezt tanítja. Csak emiatt nem nagyon érdemes az országunkban Capoeirát mint harcművészetet tanulni.

2012. dec. 10. 12:22
 7/18 anonim válasza:

károlyi mihály gimi, legjobb taekwondo csapat az országban. olimpiai sportág.

[link]

2012. dec. 10. 17:53
 8/18 anonim válasza:
De én is tanítalak ha akarod:) Válogatott szinten nyomtam.
2012. dec. 10. 17:54
 9/18 anonim ***** válasza:
Arra én is befizetnék. Egy komoly harcművészet nem lehet olimpiai sportág..
2012. dec. 10. 17:58
 10/18 anonim válasza:
Te idióta vagy:D Olyan tudás birtokában vagyok mint volt válogatott taekwondós amire nagyon sokan vágynak. MINDEN CSAK SZÍNVONAL KÉRDÉSE. Lehetsz szar asztalos, lehetsz szar kungfus és lehetsz nagyon képzett harcos attól hogy pankrátor vagy és bohóckodsz... Minden csak minőség kérdése.
2012. dec. 10. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!