Elmennék kondizni, de milyen bérletet vegyek?
Tizenhét éves fiú (elég vékony) vagyok és a sugárba szeretnék kondizni járni, de nem tudom milyen bérletet vegyek. Egyáltalán melyik edzés mit jelent?
Az lenne a cél hogy izmosodjak kicsit, de sajnos azt sem tudom melyik edzés jó erre:/ Sajnos nem vagyok otthon az ilyen dolgokban.
Egy csoportos edzés az milyen? És ha egyéni bérletet veszek akkor segít valami edző hogy mégis mit csináljak?
Ez inkább nőknek való terem így látatlanba. Keress normális konditermet. Vida, Flex stb.
Olvasgass: body.builder.hu
kezdetbe ne vegyél bérletet, pár hónapig told a P90X súlyzós részét, szedd le vmi torrentoldalról vagy lehet fenn van youtube-on is.
ÉLs tömegnövelő étrend nélkül semmire se mész azt gondolom tudod
Szerintem első alkalommal napijegyet vegyél. Megnézed milyen, tetszik-e, bírod-e. Aztán ha minden klappol, akkor és tudod magadról, hogy kitartó leszel akkor vegyél havi bérletet. Heti öt edzés belefér. Olvasgasd erősen a body.builder.hu-t találsz étrendet, meg edzés programokat is kezdők számára.
Ne feledd, elején kemény lesz és szokatlan. Sok izomlázzal, lényeg a helyes végrehajtás. Sok sikert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!