Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Elmennék kondizni, de milyen...

Elmennék kondizni, de milyen bérletet vegyek?

Figyelt kérdés

Tizenhét éves fiú (elég vékony) vagyok és a sugárba szeretnék kondizni járni, de nem tudom milyen bérletet vegyek. Egyáltalán melyik edzés mit jelent?

Az lenne a cél hogy izmosodjak kicsit, de sajnos azt sem tudom melyik edzés jó erre:/ Sajnos nem vagyok otthon az ilyen dolgokban.

Egy csoportos edzés az milyen? És ha egyéni bérletet veszek akkor segít valami edző hogy mégis mit csináljak?

2012. dec. 7. 17:37
 1/4 Takumi ***** válasza:

Ez inkább nőknek való terem így látatlanba. Keress normális konditermet. Vida, Flex stb.

Olvasgass: body.builder.hu

2012. dec. 7. 17:50
 2/4 kovpet ***** válasza:
Mindenhol van edző, neki az a dolga, hogy segítsen. De az edzőtársak is segítenek.
2012. dec. 7. 18:06
 3/4 anonim ***** válasza:

kezdetbe ne vegyél bérletet, pár hónapig told a P90X súlyzós részét, szedd le vmi torrentoldalról vagy lehet fenn van youtube-on is.

ÉLs tömegnövelő étrend nélkül semmire se mész azt gondolom tudod

2012. dec. 8. 00:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem első alkalommal napijegyet vegyél. Megnézed milyen, tetszik-e, bírod-e. Aztán ha minden klappol, akkor és tudod magadról, hogy kitartó leszel akkor vegyél havi bérletet. Heti öt edzés belefér. Olvasgasd erősen a body.builder.hu-t találsz étrendet, meg edzés programokat is kezdők számára.

Ne feledd, elején kemény lesz és szokatlan. Sok izomlázzal, lényeg a helyes végrehajtás. Sok sikert. :)

2012. dec. 21. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!