Elkezdtem kondizni fontos (többi lent)!?
Figyelt kérdés
Az a helyzet h 2 hónapja kondizok de elötte itthon is kondiztam.az aggaszt hogy gerincferdülésem van és hogy most elkezdtem keményebben eddzeni nem e lessz ebből gondom? amugy nagyon jol fog rajtam a kondi.!!?????2012. nov. 11. 14:59
1/3 anonim válasza:
Nekem is az van. Kb amikor 2 éve voltam orvosnál azt mondta azonnal hagyjam abba kondit. Hát én pont ellenkezőleg csináltam. Még keményebben edzettem. Én úgy vettem észre javult a testtartásom. De lehet,hogy te pont az ellentettét érnéd el vele.. Mindenkire máshogy hatnak a dolgok
2/3 anonim válasza:
A gerincferdülés mértékétől függ. Nekem is van egy enyhébb és nekem is javított rajta az edzés. De nem guggolok nagy súllyal, nem csinálok felhúzásokat, és igyekszem a törzserősítő izmokra jobban koncentrálni, hogy erősödjenek.
3/3 A kérdező kommentje:
Értem :|
2012. nov. 11. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!