Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A tesztoszteron tartalmú és a...

A tesztoszteron tartalmú és a tesztoszteron termelést segítő szerek (legális, boltban vásárolható) hatásosak?

Figyelt kérdés
Több helyen láttam már olyan tömegnövelőket, amik tesztoszteront tartalmaznak, vagy annak a termelését segítik elő. Ezeket netről lehet rendelni, de úgy tudom boltban is megvehetőek, szóval nem illegális dolgokra gondolok. Lassan 30-hoz közeledve már nem fogok magamtól nőni és 180-as magassághoz kevesebb mint 60 Kg vagyok. Szeretnék változni, mert ez így nem jó nekem. Spóroljunk meg egy kis időt: Tisztában vagyok a kockázatokkal, amivel egy hormonokat befolyásoló készítmény szedése jár. Nincs gond a pajzsmirigyemmel és eszek rendesen. Edzek és szedek fehérjét, mégsem jönnek a kilók. Előre is köszönök minden segítőkész választ!

2012. dec. 6. 12:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

arra már gondoltam én is, hogy jó lehet.:)

Mákos vagy diós a jó? Vagy az egyik este menjen?:)

2012. dec. 6. 16:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Én a mákosat edzés után szoktam. Napközben meg diósat kb 5 db-ot. Bár most szálkásítok úgyhogy majd áttérek a joghurtos-gyümölcsös desszertekre, ill túrórudira hogy meglegyen a fehérjebevitel.
2012. dec. 6. 16:41
 13/14 A kérdező kommentje:
Kipróbálom ezeket a dolgokat... Változtatok az étrenden és egy ilyen bogyóra is benevezek, hát kíváncsi leszek az eredményre. Nincsenek irreális vágyaim, olyan 75 Kg-al én már nagyon boldog lennék, fejlődés terén pedig havi 2 már a menyország lenne, de inkább a 3. Ha van eredmény majd leírom azt is. Köszönöm a válaszokat és a tanácsokat.
2012. dec. 6. 19:57
 14/14 anonim ***** válasza:

Nincs mit, de naturálban max havi 1kiló izmot lehet felszedni és azt is csak az első évben, utána feleződik.

Itt egy cikk:

[link]

2012. dec. 6. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!