A mi testépítőink miért nem nőnek olyan nagyra mint a külföldiek?
Figyelt kérdés
ma néztem egy videót marcus rühl-ről meg előtte kathi béláról hát valami elképesztő a különbség pedig béci sem piskóta és mind2en tele vannak cuccal2012. dec. 4. 22:58
1/11 Takumi válasza:
Anyagiak, mellettük azért komoly gárda van akik felügyelnek sokmindent.
2/11 bumbi02 válasza:
Kint más az anyagi helyzet.
Amúgy, már Kathi Béla is egy karikatúrára hasonlít, Rühl pedig egyenesen visszataszító.
3/11 A kérdező kommentje:
rühl pont jó szerintem kathi béla "kicsi",egyébként akkor csak pénz?
2012. dec. 4. 23:23
4/11 anonim válasza:
Amerikában még a csirkét is szteroiddal nyomjak:DD
5/11 anonim válasza:
Itt 10 millióan élünk, külföldön 7 milliárdan. Hol valószínűbb hogy nagyobb állatot találsz.
7/11 anonim válasza:
Így van, kint egész orvosi gárda felügyeli 1-1 növi/inzulin-kúra lefolyását, itthon azért nem sokan játszanak ilyesmivel nagyban, pláne hogy rohadt drága.
8/11 A kérdező kommentje:
jó de ha már belőtte magának nem mind1?tehát lehet hogy kinnt felügyelik itt nem. Kinnt baj történik miatta tudnak róla itt baj történik nem tudnak róla,ha kész a baj már mit tesznek?egyébként magyar testépítők gondolok itt tóth dani molnár peti kathi béla vörös zoli lauter viktor ők használnak növit vagy inzulint szerintetek?
2012. dec. 5. 00:23
9/11 JayC válasza:
természetesen a magyar élmezőny is használ növit, de a peptidek jobban elterjedtek (nem csak a versenyzők körében) mert az sokkal olcsóbb.
amúgy Rühl fizikuma nekem se tetszik, aránytalan, bitang nagy állat, pl. egy Molnár Peti sokkal esztétikusabb.
10/11 anonim válasza:
Lehet nagy, én is azt mondom hogy már sok. Molnár Petinek a későbbiekben, vagy Cedric McMillannak inkább adnék egy olimpiai aranyat mint Marcusnak, nála már nincs meg az esztétika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!