Új bőr korcsolyám töri a lábam. Ez normális, vagy egy számmal nagyobbat kellett volna vennem?
Nekem majd fél év volt mire betörtem és úgy használtam mint a régit. Lehet segíteni ha beviszed egy korisboltba, ott rádsüthetik (berakják egy erre alkalmas dobozba, felmelegszik majd rányomják a lábadra így gyorsabban megfogod szokni). [link]
Ez jégkorong, de műkorcsolyával is így csinálják, általában minden koris kérni szokta.
Nagyobbat nem szabad venni, jó, hogy nem vettél nagyobbat. Segít még ha otthon járkálsz benne.
Bocsi én is csak később olvastam, hogy a honlap amitt linkeltem az házi megoldás. Azt azért nem ajánlom, de ha boltban megcsinálják, akkor mindenképpen!
Milyen korit vettél ha szabad kérdeznem?
Ok, ez azért kezdő korcsolya, ezt nem lesz nehéz betörni szerintem pár hét és már kényelmes is lesz :)
Viszont ez nem olyan erős bőr, mint a drágább profi korik, így nem biztos, hogy jó ötlet formálni. Használd pár hétig ha nem javul csak akkor probáld ki ezeket a módszereket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!