Szerintetek neki a vádlija izmos vagy"hájas"?
2009. aug. 19. 11:27
1/12 anonim válasza:
szerintem izmos de nem nagyon értek am hozzá :S és izmost vádlit a futással érhetsz el főleg ha terepen futsz ...
2/12 anonim válasza:
szerintem kicsit hájas ez a lány...
3/12 anonim válasza:
szerintem jó alakja van! szexibb mint egy nyamvadt csonti csaj :S
5/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2009. aug. 19. 12:08
6/12 A kérdező kommentje:
ilyen vádlit elérhetek azzal hogy lábújj hegyre állok pl a lépcső szélére és akkor leengede ma sarka mme gvissza?
2009. aug. 19. 12:09
7/12 anonim válasza:
Nem tiszta izom, de csajhoz képest izmos vádlija van. Genetikusan ilyen. A vádli nagyon genetikafüggő.
Van egy olyan mondás, hogy: Ha szar vádlival születsz akkor úgy is halsz meg.
Ez azért kicsit túlzás, de van benne igazság.
8/12 anonim válasza:
Szerintem háj. Ha így rakom a lábam, akkor az enyém is ilyen. Lóg a vádlija, mert zsíros.
9/12 anonim válasza:
"ilyen vádlit elérhetek azzal hogy lábújj hegyre állok pl a lépcső szélére és akkor leengede ma sarka mme gvissza?" attól szerintem inkább a bokád lesz erősebb, inkább gugolásokat csinálj
10/12 A kérdező kommentje:
oks,köszi:)
2009. aug. 21. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!