Ez baromság? Tribu-x?
danabol szedése utána mivel nem tudok szerezni proviront meg semmit ezért tribu-x-et nyomnék?
az a gond szteroid van, de levezető meg nincsen meg semmi egyéb...és nem is tudom beszerezni mert olyan helyen élek
Danát pedig tudtál szerezni. Eleve a dana is baromság, de addig kúrába belevágni, míg nincs meg minden cucc, főleg az.
A proviron pedig nem utána kell, hanem közben, mert azzal akadályozod meg az ösztrogénné alakulást. Levezetésnek nem jó, arra zitazonium kell vagy clostilbegyt. A tribu x egy vicc ezekhez képest.
de lenne valami mellékhatás és utána nyomnám a tribu-x-et? vagy nem maradna meg semmi?
tudom kéne levezetés,de ahogy írtam szteroid szerzés nem gond,de mondtam a levezetésnek adjon már pár dolgot és kiröhögött szó szerint azt mondta minek az? nyomjak másikat és kész ennyi ezt mondta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!