Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szeretitek a sportot amit...

Szeretitek a sportot amit csináltok?

Figyelt kérdés

Például azoktól kérdezem, akik nem saját maguk választottak egy sporttágat és/vagy "kötelezően" kell csinálniuk..

Ha nem, mit sportolnátok szívesen?

2012. dec. 1. 16:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Fociztam, kosaraztam, és úsztam is, még általános-és középsuliban, akkor szerettem, de nem éreztem azt, hogy nekem való volna bármelyik is. Időtöltésnek, hobbinak jóvolt, de nem tudtam magam hosszútávon elképzelni benne.

Ha a testépítést is beleveszed a sportba, (valaki szerint nem az, szerintem igen), akkor azt nagyon szeretem, 10. éve csinálom kitartással, és a lelkesedésem nem szűnt, olyannyira, hogy versenyzői ambícióim vannak.

2012. dec. 1. 23:04
 2/3 lee12 ***** válasza:

kiskorom óta focizok barátaimmal szinte minden nap, imádom és elég jól is megy de ilyen 40 méteres műfüves pályán nyomjuk(még focista haverjaim is mondták hogy jó vagyok vagyis a pályán félnek tőlem hogy lecselezem őket úgyhogy tényleg jól megy) azonban klubban sosem fociztam

15 évesen egyik barátom kérésére lementem vele egy boxedzésre és ott ragadtam 1,5 évre, nem voltam olyan ügyes mind a barátom és ő nem is fél a pofontól mint én úgyhogy rendre megvert, tegyük hozzá az edző sem volt nagy szaki úgyhogy ezért hagytam abba

utána elkezdtem egy klubbcsapatban focizni ahol nem jött ki a lépés, a társak nem fogadtak be és talán emiatt a játék is nagyon rosszul ment mert izgultam és mindent elrontottam így abbahagytam

azóta birkózásra járok 1 éve ami elég jól is megy meg minden de a boxot jobban szeretem(vagyis abban béna vagyok és amikor püffölnek akkor már nem is élvezem annyira de mégis jobban vágyom rá mint a birkózásra amiben pedig jó vagyok)

mostanság megint elég jól megy a foci úgyhogy gondolkodom azon hogy visszamegyek(és ehtökös leszek edzésen) de boxolni is szeretnék ha lenne valami jó edzés a környéken

úgyhogy nekem az a problémám hogy több sporot is szeretek egyszerre

lehet nem annyira kérdésre vonatkozik de gondoltam leírom 17/f hátha te is ilyen helyzetben vagy és elfogadok ötleteket

2012. dec. 2. 15:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Anno sportoltam.. football..

Talán az iskolai külön torna is egyfajta sport gyerek verziója.

De ma már nem tudnám elképzelni hogy rendszeresen sportokra fordítanám az időmet. Harcművészet edzést, erősítéseket végzek, alkalmanként sakkozom de amiket sportolni szoktak emberek, nem értem egészen mit szeretnek bennük. Elvileg a szórakozásról, játékról, kikapcsolódásról vagy versengésről szólnak a sportok, a játékot még úgy gondolom értem.

2012. dec. 3. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!