Hogyan tudnék hizni kicsit combra, fenékre és mellre?
Ha azt szeretnéd, hogy nagyobb legyen a combod, feneked, akkor arra inkább izmosíts.
A hízás úgy megy, hogy embertípustól függ, hogy hova hízol először. Mert azt ugye nem szeretnéd, hogy először meghízol a hasadra, majd mire elkezdene kerekedni a feneked, már nagy zsírpocakod lenne?
Szóval tudni kéne, hogy Te először hova hízol, én például csípőre, utána combra, utána hasra+mellre, ki lett sajna tapasztalva már párszor... De Te ha nem tudod, inkább ne próbálkozz és izmosodj inkább, azt tudod legalább befolyásolni, h hova:)
Súlyzós edzés legyen és tömegnövelő étrend.
Fenékre, lábra: guggolás, kitörés, merevlábas felhúzás, lábemelés hátra, stb.
Én ilyen típus vagyok pl, életemben egy gebe voltam, most sikerült híznom, 14 kilót és mellre fenékre és combra jött fel, node el is kellett kezdenem kondi terembe járni, mert a feszesség az persze nem jön csak úgy :)
Szóval vagy alkati tényező, vagy amit mondanak, hogy súlyzós edzés és tömegnövelő étrend !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!