Ti hogyan látjátok a magyarországi emberek táplálkozási szokásait?
Nincsen arany középút, mindenki túlzásokba esik és osztja az észt hogy az ő étkezése a jó. Lásd biósok, olyanokat tudnak megenni ami szinte már fűrészpor szerű. Nekem ne akarja bemesélni senki hogy ez tápanyagban gazdag. Ezzel az erővel kimehetne a rétre is legelni. Az ellenpélda a gyúrósok akik napi 15x esznek csirkét meg rizst, mintha más kaja már nem is létezne mellette. Ezt se akarja nekem bemesélni senki hogy ez az egyoldalú étkezés egészséges. Persze inkább bekap egy bogyót utána ami kiegészíti illetve pótolja a vitaminhiányt, mint hogy megenne 2 almát vagy 2-3 őszibarackot. Mert ugye a rost minek, szervezetnek és emésztésnek nincs rá szüksége.
Persze ezzel nem akartam senkinek sem a gyermeki lelkébe belemászni. mindenki úgy éli az életét ahogy szeretné! Ha neki jó így tegye. De azért nem csak a végleteknek kellene léteznie!
Utolsó!
A testépítő táplálkozásban a zöldség is fontos, a rost szempontjából!
A gyümölcsöket a fruktóz tartalmuk miatt nem preferálják.
Azt meg el kell ismerni, hogy ezek mikrotápanyag tartalma ma már semmire sem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!