Térdszalag húzódással játszhatok focimeccsen?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor mit csináljak vele hogy ne fájjon?? Tegnap szenvedtem össze mert rárugtak.. :/:)2012. nov. 27. 21:36
2/8 A kérdező kommentje:
meddig nem edzhetek? orvosnál még nem voltam..
2012. nov. 27. 21:50
3/8 anonim válasza:
Jegeld, sportkremmel kend be estenkent.
2 het alatt helyrejon..nekem legalabbis annyi kellett.
4/8 anonim válasza:
Ha szeretnél hosszú hetekre esetleg hónapokra kidőlni, akkor játssz... :) Egyébként semmi esetre sem. Most lehet, hogy 1-2 hétig pihentetni kellene, de hidd el, hogy még ez a legjobb megoldás. Figyelni kell a test jelzéseire. A fájdalom nem okés. Megbosszulja magát a dolog, ha türelmetlen vagy, hidd el. Tapasztalat.
5/8 A kérdező kommentje:
Egyébként.. Mozgás se jöhet szóba mert valamiért nem tudom behajlítani, valamikor betudom, valamikor nem.. :/// akkor suliba se menjek?
2012. nov. 27. 22:04
6/8 anonim válasza:
Nekem már majdnem 5 hete volt ilyen sérülésem, de mindig nem jó!
T
7/8 anonim válasza:
Tornásztatás nagyon fontos!
Ha nem kellemetlenek a gyakorlatok, akkor erősíteni kell a térd körüli izmokat, combot és a vádlit!
Ha ezeket elhanyagolod a sérülés után m
8/8 anonim válasza:
Bocsanat lemaradt a vége...
Na szoval ha elhanyagolod akkor a felépülés után lehet hogy mozgáskorlátozottság lép fel bozonyos területeken!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!