Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan keressek fegyencedzőt?...

Hogyan keressek fegyencedzőt? Ugye van ilyen? (mert neten nem nagyon találtam. )

Figyelt kérdés

Fegyencedzést szeretném kipróbálni és ha beválik hosszútávra tervezném ezt az edzésformát, túl mélyrehatóan nem olvastam a témában, de amit találtam róla, az nagyon tetszik. Viszont az első egy két órára kellene egy személyi edző, aki pontosan mutatja meg a gyakorlatokat. Ez azért is lenne előnyös,mert gerincferdülésem van.

20L/162/49

2012. nov. 26. 14:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Akármelyik börtönben találsz;D Egyébként ez egy könyv. Le van írva minden benne. Csak le kell tölteni, vagy megvenni.
2012. nov. 26. 14:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Jajj, a gerincferdülést nem olvastam. Így viszont a helyedben elmennék egy gyógytornászhoz először.
2012. nov. 26. 14:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ilyen. A könyvben lépésről lépésre minden le van írva és fotókkal illusztrálva.
2012. nov. 26. 14:22
 4/8 anonim ***** válasza:

gerincprobléma kezeléséhez ideális választás a fegyencedzés.

nem kell hozzá edző.

minden új lépés előtt rákeresel a konkrét gyakorlatra jutúbon és ott bemutatja neked 100 ember ugyanazt,ha a képekről nem egyértelmű.

meg pár fénykép rosszul is van a könyvben,el van cserélve.ezért is célszerű ez.

http://www.youtube.com/watch?v=RiMXOANTxmM

http://www.youtube.com/watch?v=Abj2-rEknyg&feature=fvwrel

http://www.youtube.com/watch?v=fa_AbK7wUS8&feature=fvwrel

a híd,has gyakorlatok az elején meg ugyanazok,mint gerinctorna foglalkozáson,uh nem lesz újdonság neked.

2012. nov. 26. 15:40
 5/8 anonim ***** válasza:
10%

Ha meg a könyvet olvasod, arra figyelj, hogy az első 40 oldal legalább (még csak ott tartok) tökéletes agymosás, szóval a filozófiáját nem kell átvenni.

Ha meg még néhány gyakorlat is rosszul van, na az az igazán jó :D

2012. nov. 26. 17:13
 6/8 anonim ***** válasza:
könyv + tele van a youtube vele, és még pénzt se kér!
2012. nov. 28. 19:08
 7/8 anonim válasza:
Wash! Ha, még csak a 40. oldalnál tartasz akkor hogyan mersz ilyet kijelenteni??? Nem gondod, hogy esetleg igaz is lehet?
2012. nov. 30. 15:05
 8/8 anonim ***** válasza:
12%
Nem gondolom :D Elég olvasott vagyok ahhoz, hogy felismerjem az ilyet. Valódi érvei nincsenek, a sztoriról ordít, hogy kitalált, hiányos, illogikus, az általa "idézett" emberek pont ugyanazt és pont ugyanolyan stílusban mondják, mint ő. Maga az agymosás pedig klasszikus típusú, keressünk egy ellenfelet, aki utálatára felépíthetjük a manipulációt (persze abból is csak a rosszabb felét emlegessük, mintha csak az létezne), mondjuk pontosan azt, amit a befolyásolható személy hallani akar (kifejtésre nincs szükség, elég, ha hangzatos), ezt ismételgessük sokáig (az első 40 oldalt, kb 5 mondatba bele lehetne sűríteni), és ne felejtsünk el felsőbbrendűségi érzést kelteni. Az a legviccesebb, hogy azzal vádolja a fitneszipart, hogy agymosta az embereket, miközben ő teszi ugyanezt. De végülis muszáj volt ennyit rizsázni, mert a gyakorlatokból max egy prospektus jönne ki, azzal meg nem lehet pénzt keresni. És most már látszik, hogy aki idetéved a fegyencről téríteni, honnan szedte a "tudását", mert ugyanazokat a logikátlan hülyeségeket löki, mint a könyv.
2012. nov. 30. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!