Találtam egy szerintem jó úszógumi eltüntetéséhez való gyakorlatot. Szerintetek?
13 hónapja szültem és szeretnék újra feszes hasat. Sajnos maradt egy kis úszógumi, ami nagyon zavar.
Szerintetek ez a gyakorlat segíthet? Mennyi idő míg látványos lesz a fogyás/feszesebb has?
http://www.youtube.com/watch?v=Vt-T2vfWJm4
Nincs helyi zsírégetés, tehát ezzel önmagában nem fogsz fogyni. De jó gyakorlatok, mert nem árt erősíteni a hasizmokat. De nem úgy működik, hogy onnan megy le a zsír ahol dolgoztatod az izmokat. Semmi köze hozzá.
Fogyás szálkásító diétával + heti min. 3-4, 40-50 perces aerob edzéssel lesz!
de a videód alatt is leírják,hogy téves ez az állítás.
ezek a gyakorlatok hasznosak a deréköv edzéséhez,de kevés kalóriát égetnek.
ha tényleg úszógumit akarsz faragni,akkor napi 2 órát ezt csináld-
Engem az érdekelne, milyen az a "jó úszógumi", és ha annyira jó, miért kell eltüntetni.
Nem lehetne értelmesen feltenni azt a nyomorult kérdést?
((:
Persze, remek gyakorlat, próbáld csak ki! És közben tájékoztass a fejleményekről.
A legviccesebb az, hogy ha valaki ész nélkül nekiáll hasazni, annak nemhogy kisebb, de még nagyobb lesz a hasa, mert mivel a diéta nem jut eszükbe, valószínűleg tud erősödni a hasizom, és ezzel kitolja a zsírt, ami rajta van a hason. Akkor lesz ám nagy döbb és kopp :D
4-es
Látom értelmező olvasásban nem voltál valami IQ betyár! :)
Előbb tanulj meg értelmezni és utána kötekedni.
5-ös!
Miért kell bunkó válaszokat írogatni?
Olyan embertől kértem tanácsot, aki ért hozzá. Valószínűleg te nem, mert különben hasznos tanácsot adtál volna....
Pedig négyeskének igaza van, fontos a központozás, már Bánk bán óta tudjuk. A kérdésed ebben a formájában azt jelenti, hogy találtál egy olyan úszogumi eltüntetésére (és nem -hez, mert a valónak nem ez a vonzata) való gyakorlatot, ami szerinted jó. Mivel ez a két szó az úszógumi jelzője, ha viszont teszel egy vesszőt a jó után, akkor a szerinted jó mellé, és az úszógumi eltüntetésére való is jelző lesz, mégpedig a gyakorlaté.
Bunkó pedig most speciel nem voltam, de elmesélhetnéd, hogy mégis mi nem jó a válaszomban :D Semmi olyat nem mondtam, ami ne lenne valós. S te is ezt akarod csinálni, ha azt mondom, próbáld ki, az miért bunkóság? Az a legjobb bizonyíték, ha a saját szemeddel látod, nem?
4-eske viszont nem úgy értelmezte, ahogy te. Ha elolvasod, akkor látod. Ő jó úszógumiról ír, amit miért kéne eltüntetni.
Viszont most is csak okoskodsz, de hasznos tanáccsal nem tudtál előállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!