Mi az hogy a szteroidhasználatnál pszichózis fejlődhet ki?
Figyelt kérdés
"Habár kezdetben a jó közérzet mellett a sportolók teljesítménye javulhat, és izomtömegük nőhet, később energiacsökkenés, ingerlékenység és pszichózis fejlődhet ki"
ezt nem értem ez mit akar jelenteni?:O
2012. nov. 25. 19:12
1/17 anonim válasza:
Valakik egoista kocsoggé válna tőle és ha nincs éppen cucc, akkor meg sírnak-remegnek a cuccért, teljesen ez töltheti ki az életüket egyeseknek. Azért vannak kivételek, akik jól kezelik a helyzetet, személyiségtől függ.
2/17 A kérdező kommentje:
ez durva komolyan ..:S:Smég egy kérdés olvasgatok ilyeneket hogy mit tudom én oxy-ról olvastam most hogy a "a napi 2 tabletátt már nem bírják az emberek nagyon"ez mit jelent mi az hogy nem bírják?miben nyílvánul meg?
2012. nov. 25. 19:32
3/17 anonim válasza:
Gondolom, hogy rengeteg vizet felszednek vele, ami nagyon megemeli a vérnyomást.
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
4/17 A kérdező kommentje:
az kemény akkor én elég érdekes ember leszek,alapból van valami elmeroggyantságom plussz elég nagyra vagyok magammal,meg eléggé élvezem ha néznek és látom hogy fúj ez hogy néz ki fejjel nézegetnek:-D
2012. nov. 25. 19:37
5/17 anonim válasza:
De akkor sem vizesítő, sz@r májkárosító cuccakat kell nyomni. Az miért jó, ha nagy zsír-víz golyó leszel? :)
6/17 A kérdező kommentje:
jaaaa nem oxy meg se fordult a fejembe fúj attól félek is azért,winstrolt akarok most winstrol depo-t
2012. nov. 25. 20:01
7/17 anonim válasza:
azzal meg pár kiló csak ami jöhet, női szteroidnak is hívják. Magában nem is igen használják.
8/17 anonim válasza:
Erős gyógyszerek miért ne okozhatnának pszichés megbetegedéseket? Persze hogy okozhatnak.
9/17 A kérdező kommentje:
akkor propi susta vagy enantát nem tudom még
2012. nov. 25. 20:14
10/17 A kérdező kommentje:
ezek jöttek szóba
2012. nov. 25. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!