Testépítés nosztalgia? Hogy kezdted?
15 évesen kezdtem, 27 évvel ezelőtt. Azért mert kis csoffadt voltam, mondjuk most sem vagyok nagy állat, csak kissé nagyobb csoffadt lettem.:)
Nem nagyon emlékszem, de szerintem minden izomra edzettem egy-két gyakorlattal később heti négy edzés ment, minden izomra heti kétszer dolgozva. Akkoriban szinte mindenki ezt nyomta.:)
2 éve kezdtem... stickman testalkatom volt, az a tipikus cérnaszál gyerek voltam. Emellett vasalt hajam volt, ezért mindenki emósnak nézett. Mindenki lökdösött a suliban, beszólogattak, a csajok is kerültek. Elegem lett, a sulis konditerembe elkezdtem lejárogatni egy haverommal, ő pont az ellentétem volt, dagadt. Étrendünk nem volt, edzés után nyers tojást ettünk, mindig minden izomra edzettünk... tehát semmivel nem voltunk tisztában, nem is volt eredmény. Aztán eligazítottak a haladóbbak, lett étrendem, megtanultam edzeni, később fehérjére is beruháztam. Azóta szépen feljött 15kg, viszont mellette olyan szálkás maradtam, mint mikor kezdtem :)
Azóta minden megváltozott, van barátnőm, lett sok barátom, nem szekál senki, és mindenki megjegyzi hogy nekem kivételesen jól áll a vasalt haj :D Az edzés hatására visszatért az életkedvem, javultak a jegyeim, és nem utolsó sorban megtanultam, mit jelent az egészséges életmód. Egyébként a haverom is sikeresen leszálkásított :)
17F
1,5 éve kezdetem el.Nem voltam se dagadt se vékony ,jó erőben voltam.Úgy éreztem hogy nem árt egy kis test mozgás meg ugye egy jó fizikum.Édesapám szorgalmazta hogy kezdjem el mivel szerinte megvan hozzá a genetikám(nem alaptalanul) és még azt is mondta hogy egy jó alak/fizikum ad egyfajta tekintélyt.
Éshát akkor ez nagyon megfogott és elkezdtem.
1,5 év nem nagy idő és a koromból adódóan(bár nem tudom hogy ez számít -e), és még néha hónapos kihagyások(motiváció hiány).
De már látszik az eredmény,étrendem + edzéstervem már rendben van :D
15F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!