Mennyit kéne tudnom kinyomni? Mennyivel kéne edzenem?
3 hónapja edzek feljött +5kg és szálkás vagyok most is(nagyon soványan kezdtem és nem vagyok hajlamos hízásra)
50-ről felmentem stabil 55-re(persze nem hagyom abba meg semmi). Napi 5-6-szor étkezem, edzés után fehérje+dextróz megy. 55kg vagyok 181cm magas:/
Természetesen 3 hónap alatt nem várok csodát.:D
Most szoktam fekve nyomni általában 45kg-val(ízület védelem miatt nem nagyon merek többet erőltetni:/) 10 ism szokott belemenni általában:D
Mennyit kéne nyomnom ilyen korban?
15F
Nem nagyon mertem többel nyomni az ízületek miatt:D
Meg amúgy is itthon edzek nincs valami sok tárcsám 60kg:/
De nyomtam már 50 fölött nem az a gond csak láttam hallottam bunny-tól hogy ilyen korban az ízületetekkel vigyázni kell:O
Hagyd a p!csába ki mit gondol, mik az elvárások, hogy mennyivel KÉNE nyomni. Magadnak csináld, magadhoz viszonyíts. Én 24 éves vagyok, szintén 3 hónapja kezdtem, 10kg-ról indultam fekvenyomásnál (nem vicc), most 30kg-val szériázom. Ez sem sok, sőt...de nem érdekel, ennyi megy szabályosan és fejlődök. Nem fekvenyomó versenyre készülök, hanem izmot akarok építeni és ha ezzel a súllyal megfelelő kivitelezéssel elérem a kívánt stimulációt, akkor mindenki bekaphatja aki röhög rajtam. :) Rám egyébként 13kg jött, de ennek jó része víz a kreatin kúra miatt, másik fele zsír és talán van egy kis izom is... :) Én mondjuk nem vagyok ekto, valami endo-mezo forma kb, és alacsonyabb is vagyok. Épp ma raktam ki egy before/after képet a Scitec facebookjára:
Köszi, de nem tudom melyik képre gondolsz, itt a bal szélső az "előtte":
Augusztus végén készült, a strandos kép meg július közepén kb...mások a fények, ugyan úgy 72kg voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!