Fitness terem lányként?
Fitness terembe szeretnék menni, de nem tudom, hogy milyen. Kötelező részt venni valamilyen programon, vagy lehet használni csak a gépeket?
Ti mit ajánlotok?
21/L
Nem kötelező semmi program. Bemész és használod bármelyik gépet.
Itt találsz jó terveket: [link]
Le lehet menni. Én igen komolyan Taichi, Jóga, Pilates, Callenetics párti vagyok (mert ezeknek a testedzéseknek egészségfejlesztő szerepe van) de el lehet menni terembe is. Kérdés, hogy mit csinálnál ott?
Konditeremben kondicionáló gépeket lehet használni, kell venni egy napi jegyet vagy egy hosszabb bérletet, és senki sem gátol meg benne, csak hogy az edzésekhez kell valamennyi tudás is. A gépekhez különösen. Tehát vagy felkészülve mész le, vagy nem egyedül, vagy olyan helyre ahol kérhetsz segítséget, például edzőtől.
Ha a fittnes termedben eleve van valamilyen edzés, mondjuk aerobic - akkor adott az edző.
Kedves harmadik, elmesélek egy titkot: a nőknek nem csak a futógépet szabad használni, sőt, ajánlott a többit is.
Ha viszont ez csak valamiféle szarkazmus akart lenni, utalva a kamuedző nyápic kiscsajokra, akik a futógépen kívül mást nem ismernek, akkor sztornó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!