Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítő (izom) kérdés?

Testépítő (izom) kérdés?

Figyelt kérdés

Na szóval a szénhidrát, ugye a szervezet "üzemanyaga" ?

Mondjuk tegyük fel akkor, hogy én felbírok emelni 100kilót(lényegtelen most,hogy), és ha a kelleténél kevesebb ch-t vittem be a nap, akkor nem fogom úgy bírni, mintha eleget tettem volna a "szükségletemnek" ?

2012. nov. 21. 14:22
1 2
 11/12 NagyonGonosz ***** válasza:
Próbáld ki, hogy reggeltől estig nem eszel semmit és elmész lábazni. Persze, hogy nem fog menni úgy mint amikor "be vagy töltve".
2012. nov. 21. 14:46
 12/12 Gergő86 ***** válasza:
Hát nem tudom, szerintem ez eléggé egyénfüggő tud lenni. Én például mindig éhgyomorra eszem min. 5-6 óra szokott eltelni kaja után és nekem így vált be ha eszek akkor nem úgy megy az edzés ahogy kellene, iletve ott vannak az átmeneti böjtölések is ahol 10-12 órákat is lenyomnak kaja nélkül is úgy megy az edzés. De van olyan is aki ha nem eszik edzés előtt 1 órával akkor elájul. Láttam már nem is 1x-2x ilyet. Első sorban a napi bevitt kalória ami számít.
2012. nov. 21. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!