Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek táplálék kiegészít...

Szerintetek táplálék kiegészítő szerek nélkül el lehet érni azt hogy úgy nézz ki mint egy body builderes?

Figyelt kérdés
Én nem szeretnék úgy kinézni, csak úgy kérdem.
2009. aug. 15. 20:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lehetséges, kivéve ha olyan értrendet állítanál össze amiben magasabb szénhidrát, és fehérje van!
2009. aug. 15. 21:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Na kezdjük az alapoknál . A táplálékkiegészítők nem doppingszerek és nem gyógyszerek , hanem csupán élelmiszerek , és csupán arra jók , hogy tápanyagokat adjanak a szervezetnek , ha nem tudsz bevinni megfelelő mennyiségű táplálékot , valamit hogy feltöltsék a test raktárait edzés után . Emiatt nem helyes a megfogalmazás sem , ezek nem "szerek" . Amúgy tényleg hülyén van megfogalmazva a kérdés , mert az , hogy úgy nézz ki , mint egy "body builderes" , nem jelenti azt , hogy kétajtós konyhaszekrény valaki , mert nem minden bodybuilder olyan nagyon izmos . Na de ez nem fontos .

A kérdésedre válaszolva : igen , ha valaki jól odafigyel a táplálkozásra , akkor nincs szükség tápkieg.-ekre .

2009. aug. 15. 21:02
 3/4 anonim ***** válasza:

szerintem nem, mivel nem tápkiegektől lesznek akkorák...

legelső a genetika, ha ez nincs meg, akkor nem segít rajtad semmi :D na meg a sok kox, de ez is olyan, hogy vannak akiknek 3x annyit kell tolniuk, mint másoknak, hogy behozzák a genetikai hátrányukat.

2009. aug. 16. 17:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz!!Előző butaságot írt!Én nő vagyok, és régóta edzek, táplálék kiegészítőt is iszom, és izomtömeg növelőt is+ vitaminok!Vékony alkat vagyok, vékony csontokkal!És szép testem lett az edzések árán.Heti 5 edzés szabályosan végezve, és látható eredményeket érhetsz el!Semmi kox. Egészséges étkezés sok fehérjével,stb, és rengeteg vitaminnal!(külön vitamint is szedhetsz )!Sok sikert és kitartást.Ha 2 hónap alatt nem leszel izompacsirta ne add fel!Én 3 éve edzek, és még mindig van min dolgoznom!
2009. aug. 16. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!