Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a kettlebell...

Mi a véleményetek a kettlebellről? Használja valaki? Hatásos?

Figyelt kérdés
Gondolkodom rajta mint itthoni edzés...

2012. nov. 19. 08:41
 1/7 Pledkafi ***** válasza:
A kettlebell nagyon hatásos, de az otthoni edzést verd ki a fejedből, csakis edző felügyelete alatt szabad csinálni, mert nagyon sok mindenre kell figyelni, amiket az edző meg tud osztani veled, de egy videó pl. nem.
2012. nov. 19. 21:24
 2/7 A kérdező kommentje:

Igen, gondolom, de sajnos vidéken élek, utánanéztem és közel s távol nincs ilyennel is foglalkozó terem.

Marad a könyv meg a videó ami nem túl szerencsés, de nincs más.

Edzőterembe járok heti 2x, heti 4x itthon szobabiciklizek, de ez olyan szimpatikus, jó volna kipróbálni.

2012. nov. 19. 22:12
 3/7 anonim ***** válasza:

valami közeli nagyobb városba azért ha csak 1 edzés erejéig is,de menj le ha arra jársz.

főleg ha kondizol és abból indulsz ki,mert az nagyon más.

2012. nov. 20. 00:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát a legközelebbi nagyváros 25 km. Rendszeresen odajárni nem tudok a távolság miatt. Megkerestem azért emailen az ottani kettlebell edzőt, és megkérdeztem lesz-e mostanában bemutató óra vagy kezdő csoport. Pár alkalmat megér ha lesz ilyen.
2012. nov. 20. 08:56
 5/7 Grimmm válasza:
Röhögni fogsz de én 85 kilósan 4kg-s kettlebell kezdtem. Csak könyvből és netről tanultam meg. Szokj hozzá, hogy oda figyelsz az izmokra. Ne egy hét alatt akarj csodát várni. Én 1-2 hónapig csak az alap dolgokat csináltam súly nélkül, hogy felkészüljek rá. Ajánlom a kezd el a kettlebellt című könyvet.
2013. márc. 4. 23:15
 6/7 A kérdező kommentje:
A könyvet olvastam, és azóta a közelünkben is indult kettlebell, járok heti 2x. 12 kg-os golyóval dolgozom, egyes gyakorlatoknál a 16-ost fogom meg, élvezem, imádom. :)
2013. márc. 7. 18:02
 7/7 anonim válasza:
Ilyenkor tavasszal reggel kint a kertben egy jó kis kettlebellezés!! Imádom !!
2013. ápr. 29. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!