Nektek hol rossz a genetikátok?
Figyelt kérdés
ha lehet ilyet mondani tehát melyik testrészedre kell sokkal nagyobb figyelmet fordítanod,melyik esik össze legjobban illetv leghamarabb ha nem eddzel szóval értitek2012. nov. 18. 19:44
41/42 anonim válasza:
Én már lehet hamarabb meghülyültem volna a helyedben. :D Viszont én a magam részéről elképzelhetetlennek tartom még több év után is...egyrészt világ életemben kis nyikhaj voltam, fogok nagyon örülni egy normális naturál formának is pár év múlva. Persze itt még lehetne vitatkozni, hogy úgysem leszek elégedett én sem soha, nem tudhatom ezt most még, de akkor meg ott van az a tényező, hogy nem tudnám magam szúrni. Fosok a tűtől eléggé, a szemes meg amennyire tudom lényegesen szarabb minden szempontból, jobban károsítja a májat is, stb stb...szóval naturál életmódra vagyok predesztinálva ha tetszik ha nem. :D
42/42 A kérdező kommentje:
de a szemes jobban megdob
2012. nov. 19. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!