Miért rossz a közérzetem sportolás után?
Figyelt kérdés
2012. okt. 12. 19:21
2/5 A kérdező kommentje:
Kangoozom heti 2 alkalommal, és 33 éves nő vagyok. Vérnyomás vérkép rendben, eleinte nem volt ilyen érzésem, sőt nagyon is jó volt mozogni (túlsúlyt szeretnék leadni) de már 3-4 alkalommal éreztem ezt a rossz közérzetet. Nem mondhatnám, hogy rosszul vagyok, mert nem szédülök, nem hányok, nem a fejem fáj, hanem valami más. El is fáradok nagyon, de nem olyan jólesően mint eddig, hanem szó szerint kipurcanok.
2012. okt. 12. 20:17
3/5 Sznofru válasza:
Tetszik neked az edzés, vagy inkább más fajtát csinálnál?
4/5 A kérdező kommentje:
Szeretem. Jól megmozgat, talán fogyni is tudok tőle. Jó néha nyomaszt, hogy nem megy mindegyik koreográfia, de azért ez nem akkora nagy baj:-)
De alapjában véve tényleg szeretem csinálni.
2012. okt. 12. 20:23
5/5 *Glissade* válasza:
Szerintem csak elfáradsz az a baj, majd hozzá fogsz szokni:)
Ez még nem indok arra, hogy fel add!
Majd idővel jobb lesz:)
Ha nem, akkor válasz más fajta mozgást, lehet nem ez való neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!