Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Talaltam a neten ilyen natur...

Talaltam a neten ilyen natur tejsavot (Natura tejsavó fehérje koncentrátum) es az lenne a kerdesem hogy ez rendes feherje?

Figyelt kérdés
Tehat ha pl nincs annyi penzem, hogy vegyek rendes feherjet akkor ezt osszekeverem pl power proteinnel(csak, hogy ne hannyak az izetel) akkor kapok egy viszonylag jo kevert feherjet? Vagy ez ugyan az a tejcukros szemet amit a vateran is arulnak? Es kb hany %-os?

2012. nov. 18. 09:20
1 2
 11/13 snack16 ***** válasza:

Jajj...Mindenkitől ugyan ezt a szart látom. Builderes cucc, meg mindent össze vissza hordó baromság hogy BV... Gondolj már abba a 150-es BV-be bele...és rájössz hogy "you have been tricked my friend!". Bedőltök ennek a maszlagnak hogy a tejsavó űber király. Hát ti tudjátok! Először is, hogy a szója nem nőiesít, erre már rájöttek mások is(akik mondjuk használták is, és nem olvasták a neten). Van egy olyan fejlettebb rendszer miszerint mind a savó mind a szója(és a kazein,tojás) 1-es max pontszámot ér el. A szójának megvan a maga haszna! Itt nem részletezném, nézz utána! Elgondolkodtató hogy ugyanazt a marhaságot honnan szeditek(10/ legalább 8 ember). A szója gyors protein, hiszitek vagy sem. Annyi hogy valamivel kisebb mértékben dobja meg az inzulin szintedet. Aki nagy builderes(ne értsétek félre én is olvasgatom, veszek ott cuccot) de nem ők az "istenek", ők is bizniszből vannak! Pl ott a sok power protein használó , sőt a sima szója használó is és mindenkinek működik...JÉÉ! Akkor hogy is van ez a 74-es BV???(ha tudnátok azt hogy ha pótoljátok a szójában kis számban lévő aminósavakat az sokat dob rajta+glutaminban,Argininbe veri a savót. ÉS NEM NŐIESÍT.

A tapasztalat az ami tényleg eredményre vezet, nem követhetitek életetek végéig mint mondanak mások! (sorry ha van elgépelési hiba, hosszabb szövegnél nem fogok visszajavítgatni)

2013. jún. 3. 19:57
 12/13 snack16 ***** válasza:

A tesztoszteron.hu cikkjeit én nem venném túl komolyan. Nem kritizálom őket, de nekem nem jön be. Arról a tesztoszteron csökkentő kutatásról, már ezer éve tudja mindenki hogy "fake-science". Az idézett cikk az egész szójababról szól, nem az izolátum, koncentrátumról. Tárgytalan egy a sok összevissza ilyesztgetős esztelenségből ami a neten kring. mert ha valaki pl orvos akkor mindenki elhiszi, sok ember háziorvosom orvos, de az anti-biotikumon kívül mást nem ismernek. Az ázsiaiak, ha olyan káros lenne mint ahogy írják, japán nem létezne, de kína sem. Japánban élnek a legtovább az emberek, pedíg sok szóját esznek. DE a diétájuk alapján nem lehet összehasonlítani ezt, pl a nyers hal,erjesztett dolgok, alkohol fogyasztás is befojásolja a betegségeket,GENETIKA.

Ha kevés benne a tejsavó veszel hozzá egy naturás koncentrátumot(ez a legjobb, nem kell izolátum). a test arra van kitalálva hogy komplex tápanyagokat kapjon, egy csak tejsavó izolátumnem éppen komplex, csak egy feldolgozott élelmiszer, a kevert meg komplex... Akinek van esze az kihasználja több protein előnyét és nem csak egyhez ragaszkodik. Van egy másik elmélet(ennek nem tudom a szavahihetőségét)hogy a szója protein jobban hizzájárul az új izomsejt képzéshez, míg a tejsavó inkább a regerációhoz.

2013. jún. 3. 20:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Nagyon rászálltatok erre a szójára... Amit nálunk és európai unióban lehet kapni szóját illetve szójatermékeket azok biztonságosak, mivel unióban tiltott a GMO-s termelés, árulás és felhasználás. És mielőtt leszolnád a szóját járj utánna, hogy a szója az egyik legegészségesebb étel. Ami káros és valóban KÁROS az a génmanipulált szója. De ismétlem nálunk euban szigorúan ellenőriznek minden behozott szóját pont ez miatt! Ha valaki nem hinné nyugodtan kérdezem rá orvosánál dietetikusnál és akár biológia tanártól! Ezt azok is tudhatják akik cikket írnak róla hogy káros deazt elfelejtik közölni hogy a GMO-s szójáról van szó.
2013. jún. 18. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!