Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy lehetnék sportosabb...

Hogy lehetnék sportosabb kinézetű minnél hamarabb?

Figyelt kérdés

170cm magas vagyok és olyan 76kg

Szeretnék minnél hamarabb sportosan kinézni. Tehát valamennyire szép formákat szeretnék mindenhol. Izmosabb szeretnék lenni. Szálkásabb lapos has is jó lenne.

Ja és jelenleg nincs lehetőségem terembe járni szóval az otthoni módszerek érdekelnének. Bármi ami csak lehetséges.

Kőszi

2012. nov. 16. 17:40
 1/10 anonim ***** válasza:

Ez nem megy egyszerre, mert: egyszerre nem tudsz fogyni (szálkásodni) és izomban pedig nőni naturálban, mivel különböző étrend kell hozzá. Az egyikhez szálkásító diéta (kalóriadeficitet jelent energetikailag) szükséges, az izomnöveléshez pedig tömegnövelő étrend (kalória plusz).

Végezz saját testsúlyos edzést, ha nincsenek súlyzóid. Pl mehetne az un. fegyencedzés + végezhetsz mellé pár aerob edzést.

2012. nov. 16. 17:47
 2/10 A kérdező kommentje:
köszi a választ, súlyzóból most éppenséggel csak 1db 1kezes van. de gondolom az is jobb mint a semmi, azt hiszem 20kg ha rajta van minden tárcsa
2012. nov. 16. 17:54
 3/10 anonim ***** válasza:
1 db még nem sokra elég, de kiegészítheted vele a saját testsúlyos edzést.
2012. nov. 16. 17:56
 4/10 NagyonGonosz ***** válasza:

Ha nő vagy akkor ilyen súllyal talán szálkásítanék. Ha pedig férfi (és nem túl zsíros) akkor tömegelnék vagy 10 kilót és utána szálkásítanék.

Az izmok adják meg a "formát" a szép íveket, gömbölyű vállakat stb. Ha kevés az izom szálkásan se fogsz jól kinézni.

2012. nov. 16. 18:16
 5/10 A kérdező kommentje:
igazából izmos is vagyok. de széles gömbölyű vállam nincs. a karjaim kezem eléggé erősek. mell izmom is van valamennyi de kicsit zsiros is. nagy erős hasizmom is van ami kinyomja a zsirt a hasamon szóval még nagyobb has hatást kelt. lábaim rövidek combom vádlim vastag erős féle meg valamennyire zsiros is.
2012. nov. 16. 18:23
 6/10 anonim ***** válasza:
akkor linkelnél egy képet, hogy mennyire vagy izmos, mert ez még én sem merem magamról írni, pedig 27 éve edzem.:)
2012. nov. 16. 18:25
 7/10 A kérdező kommentje:
képet azt inkább nem linkelnék. hogy mennyire vagyok izmos az olyan szinten hogy épitőiparban dolgozom kőműves és segédként. szóval nem kondizós nagy darab vagyok hanem csak van bennem erő. meg izom is amit eltakar a zsir. pl 41-42-es a karom most igy kondi nélkül
2012. nov. 16. 18:32
 8/10 anonim ***** válasza:
az okés, de ha szálkásítasz, abból bőven leugrik pár centi zsír. Ez tapasztalat.:)
2012. nov. 16. 18:33
 9/10 A kérdező kommentje:
gondolom lessz majd utána vagy 38-39 körül. nincs most lehetőségem fehérje kiegészitőre, szóval zsir mellett gondolom veszitenék izmot is rendesen.
2012. nov. 16. 18:41
 10/10 anonim ***** válasza:
igen, ha nincs magas fehérjebevitel, akkor nagyobb izomvesztés van.
2012. nov. 16. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!