Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ronnie Coleman hogy az istenbe...

Ronnie Coleman hogy az istenbe nőtt ekkorára? :D

Figyelt kérdés
oké cuccol meg genetika de nagyon sok más testépítő is nyomja a cuccost elég rendesen sőt abnormális módon mégse láttam vele egykaliberű testépítőt nagyságba még?
2012. nov. 15. 20:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Pont ezt a Cedric - Coleman hátpózt akartam én is belinkelni...Coleman tényleg rohadt nagy, de a többiek sem kicsik. Szerintem "aránylag" aki kicsi, az Phil Heath, de neki meg rohadt jók az arányai és a szimmetriája.
2012. nov. 16. 15:34
 22/25 A kérdező kommentje:
pontosan én is így gondolom!:D
2012. nov. 16. 18:31
 23/25 anonim ***** válasza:

a 80 as évekbeli testépítőkhöz képest volt egy óriási úgrás izomtömegben amikor is az anabolikus szteroidok mellett megjelent a versenyfelkészülésben az inzulin és növekedési hormon kombinációja pl lee heany után ott volt dorian yates majd jöttek olyan emberek mint markus rühl és nasser el sonbaty régebben ekkor izomtömeg elképzelhetetlen volt növi és inzulin nélkül aztán ahogy fejlődött a tudomány megjelent az IGF egy jobbreménységű szer majd jött még többféle és faktor amit manapság már meg is lehet vásárolni nálunk is és amerre most halad ez az egész az a mechano growth factor meg GHRH és egyéb peptid meg faktor készítmények de ahhoz h ennek a hatását vki ki is tudja valójában élvezni már túl kellene lenni pár növi és inzulin kúrán mert ezek a szerek inkább akkor segítenek igazából csak ha már a növi is csődöt mondott de egy laikus kérdés ??

hány olyan bodys van aki csak kacérkodik a gondolattal és tele is van koxxal mint a piros 7 busz pesten emberrel XDXD és pénze is lenne növire NO NEM kamu kinaira és ezután még nyomna peptid készítményt is mert megállt a fejlődésben hát sztem nem sok ilyen testépítönk van ma magyarországon

2012. nov. 16. 19:40
 24/25 anonim ***** válasza:
uh félelmetes, hogy ekkora emberek léteznek :D valamelyiknek akkora a bicepesze mint 1-2 ismerősöm dereka
2012. nov. 18. 16:09
 25/25 A kérdező kommentje:
még max 2 év és én is ekkkora vagyok:):)
2012. nov. 18. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!