Ronnie Coleman vagy Bruce Lee győzőtt volna egy esetleges kocsmai verekedés alkalmával?
Figyelt kérdés
Tudom abszurd, és lehetetlen kérdés, de mégis kinek lett volna nagyobb esélye?2012. aug. 1. 11:48
1/12 anonim válasza:
Húha ez igen fogós kérdés. Én úgy gondolom Bruce Lee, de ha bekapott volna akár egy ütést is Ronnietól, szerintem KO.
2/12 anonim válasza:
valószínű Ronnie meg sem tudta volna ütni Bruce Leet
3/12 anonim válasza:
Ronnie Coleman lehet, hogy fizikálisan nagyon erős, de ütőerőben szerintem Bruce Lee sokkal többet tud. Nem arra edz Coleman, hogy nagyot üssön, nincs meg a technikája, full esélytelen lett volna. Szerintem még Koko is nagyobbat ütött fénykorában, mint bármelyik testépítő, ezt nem lehet összehasonlítani, az ütőerő nem attól függ, mekkora rajtuk az izom.
4/12 anonim válasza:
A technikai képzettségről nem is beszélve, Bruce Lee-t nem volt egyszerű eltalálni sem, még egy gyors embernek sem, nemhogy egy 130kg-os debella állatnak:d
5/12 anonim válasza:
Akkora izmokkal, amekkora Colemannak van, roppant nehéz a mozgás, verekedésre alkalmatlan. Egyértelműen Lee győzne. Térd szétrúgása, orr betörése és már vége is.
6/12 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=LQfzvQFTtEw&feature=fvwrel ennyit érne ellene :D
7/12 anonim válasza:
Egy profi harcművész és egy testépítő?
ha valaki több száz kg-val dolgozik az roppant erős. De ha nem gyakorolja a verekedést, küzdősportokat akkor nincs esélye.
Úgy lenne érdemes ezt vizsgálni, hogy szemtől szembe odaálnak egymás elé és felváltva ütnek egyet a másiknak...
8/12 anonim válasza:
Szerintem még abból is Bruce Lee jönne ki győztesen:)
9/12 anonim válasza:
szerintem Chuck norris győzne
nem amugy bruce lee meg verné coleman-t
lee szálkás gyors
roonie nagy dög és nehézkes neki a mozgás
Lee a gyorsaságával legyőzné roonie-t
10/12 anonim válasza:
coleman-nak nem egyszerű gyorsan mozgatni azt a 150 kg-t.amúgy meg egy testépítő 10 percig erős.aztán elfárad.egyébként bárhogy nézzük a coleman soha nem üt akkorát(nem számít a 63as kar)mint a bruce lee.csak bruce lee még mozogni is tud...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!