Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ronnie Coleman vagy Bruce Lee...

Ronnie Coleman vagy Bruce Lee győzőtt volna egy esetleges kocsmai verekedés alkalmával?

Figyelt kérdés
Tudom abszurd, és lehetetlen kérdés, de mégis kinek lett volna nagyobb esélye?
2012. aug. 1. 11:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Húha ez igen fogós kérdés. Én úgy gondolom Bruce Lee, de ha bekapott volna akár egy ütést is Ronnietól, szerintem KO.
2012. aug. 1. 11:51
 2/12 anonim ***** válasza:
valószínű Ronnie meg sem tudta volna ütni Bruce Leet
2012. aug. 1. 11:56
 3/12 anonim ***** válasza:
Ronnie Coleman lehet, hogy fizikálisan nagyon erős, de ütőerőben szerintem Bruce Lee sokkal többet tud. Nem arra edz Coleman, hogy nagyot üssön, nincs meg a technikája, full esélytelen lett volna. Szerintem még Koko is nagyobbat ütött fénykorában, mint bármelyik testépítő, ezt nem lehet összehasonlítani, az ütőerő nem attól függ, mekkora rajtuk az izom.
2012. aug. 1. 11:58
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A technikai képzettségről nem is beszélve, Bruce Lee-t nem volt egyszerű eltalálni sem, még egy gyors embernek sem, nemhogy egy 130kg-os debella állatnak:d
2012. aug. 1. 11:59
 5/12 anonim ***** válasza:
Akkora izmokkal, amekkora Colemannak van, roppant nehéz a mozgás, verekedésre alkalmatlan. Egyértelműen Lee győzne. Térd szétrúgása, orr betörése és már vége is.
2012. aug. 1. 12:06
 6/12 anonim ***** válasza:
2012. aug. 1. 13:25
 7/12 anonim ***** válasza:

Egy profi harcművész és egy testépítő?

ha valaki több száz kg-val dolgozik az roppant erős. De ha nem gyakorolja a verekedést, küzdősportokat akkor nincs esélye.

Úgy lenne érdemes ezt vizsgálni, hogy szemtől szembe odaálnak egymás elé és felváltva ütnek egyet a másiknak...

2012. aug. 1. 14:04
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem még abból is Bruce Lee jönne ki győztesen:)
2012. aug. 1. 14:06
 9/12 anonim ***** válasza:

szerintem Chuck norris győzne

nem amugy bruce lee meg verné coleman-t

lee szálkás gyors

roonie nagy dög és nehézkes neki a mozgás

Lee a gyorsaságával legyőzné roonie-t

2012. aug. 1. 14:51
 10/12 anonim ***** válasza:
coleman-nak nem egyszerű gyorsan mozgatni azt a 150 kg-t.amúgy meg egy testépítő 10 percig erős.aztán elfárad.egyébként bárhogy nézzük a coleman soha nem üt akkorát(nem számít a 63as kar)mint a bruce lee.csak bruce lee még mozogni is tud...
2012. aug. 26. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!