Mit tegyek, ha megakar verni az osztálytársam?
Figyelt kérdés
12 évesek vagyunk,én 50 kiló(elég medvés alakom van),ő nemlehet több 30-nál!!!kint a csontjai,ráadásul szívbeteg.nagyon büdös,hónapokig ugyanazokban a ruhákban jár!!!szerintetek megtudnám verni??ha meg hogyan?milyen technikával??2012. júl. 30. 21:26
2/18 anonim válasza:
Szerintem ne verj meg egy 30 kilós szívbeteget.
3/18 anonim válasza:
Hallod, ahogy olvasom valami szegényebb srácot akarsz megverni aki ráadásul beteg is?.. Hát csak gratulálni tudok... Meg amúgy is tuti jó alkatod van, egy dagadt zsír gömb leszel 16-17 éves korodra és ugyan itt fogod feltenni a kérdést, hogy tudnék lefogyni...
4/18 anonim válasza:
nem is tudom, mi a szánalmasabb, hogy egy 30 kilós gyerek akar megverni egy 50 kilósat, vagy az, hogy az 50 kilós fosik a 30 kilós csenevésztől...
5/18 A kérdező kommentje:
bocs nemfejtettem ki!!!ő akar engem megverni és azt szeretném kérdezni hogy hogyan védekezzek?????mert még csak 1-szer verekedtem,akkor is a hasát,szívét ütöttem,most nem lehet!!!hogy védjem az ütéseit???,nemazért mert megbírna verni de én nemnagyon tudok védekezni????Kedves máspdik!!!!7 éves korom óta fegyencezek apummal,most egy 20 kilós sújzót felemelek!nem akarok beképzelt lenni,de nem a hájaktól vagyok 50 :)tudom hogy nem kell tőle félnem de nemfogom magam megveretni, ésha véletlenül oda ütnék????segítsetek!!!próbáltam vele megbeszélni hogy ne írja ki az öltözőszekrényre hogy én f.sz meg ge.ci vagyok,közben meg az osztályban mindenkire irigy mert jól tanulunk ő meg nem!!!!semmivel nem bántottuk meg.nemtudom miért engem cukkol,messze nem én vagyok a legjobb tanuló!!!és nem szegény!!!azért nem fürdik hogy minket idegesítsen!!!vanhogy suli előtt direkt belefekszik a tócsába!!mit csináljak???
2012. júl. 31. 08:20
6/18 A kérdező kommentje:
jaj és direkt a nagyobbakkal kezdeget,de verekedni nemmer senkivel....lehet hogy csak mondja hogy megakar??
2012. júl. 31. 08:22
7/18 A kérdező kommentje:
mondták a tanárok is hogy ne üssünk vissza ha megüt de már az egész osztályt idegesíti,főlleg engem -.- és nem hagy békén !
2012. júl. 31. 08:24
8/18 anonim válasza:
A 2. hozzászóló én voltam. Biztos, hogy nekem címezted a mondandódat?
Ha ilyen erős vagy és magabiztos, akkor mitől félsz?
Ekkora testsúlykülönbséggel nem kell, hogy megüssed, főleg ha szívbeteg. Lefogod, lenyomod a földre és kész, vége a bunyónak és senki nem sérül meg. De inkább próbáld elkerülni a bunyót, ne vedd fel a cukkolásokat és akkor abbahagyja.
10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Lehet hogy tényleg egyszerűbb lenne lerántani a földre és kész,de ezt csak akkor teszem meg ha tényleg nem csak szócsata lesz hanem meg is üt.Egyébként 3 éve járok pankrátorsuliba!! :)aztmondták hogy a gyermekakadémiára bekerülhetek!és nem,nem magyarban lakom!ma megyek ki városba biztos hogy találkozunk!!!majd megírom hogy mi volt!!
2012. júl. 31. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!