Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha megakar verni...

Mit tegyek, ha megakar verni az osztálytársam?

Figyelt kérdés
12 évesek vagyunk,én 50 kiló(elég medvés alakom van),ő nemlehet több 30-nál!!!kint a csontjai,ráadásul szívbeteg.nagyon büdös,hónapokig ugyanazokban a ruhákban jár!!!szerintetek megtudnám verni??ha meg hogyan?milyen technikával??

2012. júl. 30. 21:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ennyi mindent csinálsz de nem tudod magad megvédeni egy 30kg-s gyerektől?
2012. júl. 31. 11:30
 12/18 anonim ***** válasza:
kamukérdés, kamugyerek
2012. júl. 31. 11:55
 13/18 A kérdező kommentje:
én megtudom magam védeni de féllek hogy megütöm a szívét és megint szétnyílik neki!!!!1 óra mulva megyek ki!!
2012. júl. 31. 14:00
 14/18 A kérdező kommentje:
Na voltam kint!!!!!Mentünk a barátnőmmel(nem komoly,de 7 éves korom óta szerelmesek vagyunk,rohadtszép:P),és az osztálytársam a házától követett!!!Aztán ültünk a parkban,ettük a hot dog-ot,és odajött hozzánk a 14-éves kigyúrt tesója!Mondtam hogy nem akarok verekedni(elég izmos volt,de csak feljújtak!!!!!nemhittem hogy sok esélyem lenne!).Megfogta barátnőm és elkezdte fojtogatni.Utána ököllel beleütött az arcába,bekékült a szeme!!!Ittmár tudtam hogy nem lehet megúszni verekedés nélkül,és amikor elkezdte rugdosni a hasát, odamentem a gyerekhez és lefejeltem!!!!Neki eltörött az orra,nekem felszakadt a bőr a homlokomon!nagyon fáj :) de megérte.kárhogy nem fejeltem le hamarabb,mert barátnőmnek kék foltja van :)
2012. aug. 1. 08:48
 15/18 anonim válasza:
Kamu!!
2012. aug. 3. 13:29
 16/18 anonim ***** válasza:
Jó sztori volt. Legközelebb is találj már ki valamit nekünk. :D
2012. aug. 3. 16:20
 17/18 Anonymus9696 válasza:

ÁÁÁ neee... Ez mii? :D

Röhögtem egész végig, engem meg csak néztek mi bajom lehet!

Légy szíves írj még ilyeneket...!

2012. szept. 14. 17:59
 18/18 anonim válasza:
jólvan persze tudod ki hiszi el
2015. febr. 24. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!