Ronnie Coleman hogy az istenbe nőtt ekkorára? :D
Figyelt kérdés
oké cuccol meg genetika de nagyon sok más testépítő is nyomja a cuccost elég rendesen sőt abnormális módon mégse láttam vele egykaliberű testépítőt nagyságba még?2012. nov. 15. 20:33
11/25 dirtboy válasza:
ez az adnrey szerintem syntholal is javítgatja magát legalábbis elég nagy különbség vannak bicepszben ha megnéztek róla pár képet.
12/25 A kérdező kommentje:
na ez az andrej gyerek viszont újdonság nem hallotam még róla bár elég kemény ahogy kinéz basszus:D
2012. nov. 15. 21:22
13/25 A kérdező kommentje:
anapolonnal pakol clenbuterollal pucol:D:D
2012. nov. 15. 21:26
15/25 A kérdező kommentje:
inzulin az elég durva nem?elég sokat dob?áá ezek bolondok még anapolont is csak nagyon megfontolva kezdeném el ,de ezek szerintem ezt eszik tízóraira
2012. nov. 15. 21:30
16/25 anonim válasza:
17/25 anonim válasza:
Igen az fotoboltos picture.
Az inzulin meg erős cucc, de veszélyes játék.
18/25 anonim válasza:
shelestov sem egy csontváz ;-)
20/25 anonim válasza:
Zack Khan, elég brutális :D
Szerintem Coleman csúcsformája odaver mindenkit. Kai sem rossz, sőőőt!!! Meg van ez az új Cedric McMillan, előtte a jövő! Ha fel tud készülni a következő Mr. O-ra akkor jó eséllyel top3, de győzelem sem lehetetlen! Itt egy kép, McMillan és Coleman háta :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!