Teljes kifáradás, vagy mégsem?
Csak mer mindenki írogatja, hogy hú, de szétbombázta magát, most egy hétig meg se bír mozdulni, én meg fél órával később ugyanott vagyok :D Bár lehet akkor meg két mozdulat után döglenék ki, még nem próbáltam. Izomláz se nagyon szok vanni, bár most, hogy visszaálltam osztottra, volt.
Barátnőmmel ugyanez a helyzet, és fel is tette a kérdést, hogy vajon tényleg elég-e heti egyszer megedzeni a lábát? Mert pár nap múlva teljesen jól van, és úgy érzi, nem fejlődik az eléggé. (4+1 gyakorlat: guggolás, kitörés (mostanában vmi spéci féllábas guggolásbigyó, aminek meg nem mondom a nevét, combhajlítógép, combfeszítőgép, vádli)
Tudomén, de azért gyanús, hogy kb sosincs :D De végülis megnyugodtam.
Ja, hülye vagyok, nem is guggol, hanem lábtol, merugye neki is hátproblémái vannak (jól egymásra találtunk), de végülis mindegy. Szóval akkor őt is megnyugtathatom, hogy elég, ha aktuálisan kifárad. Köszke
a kérdés jó!
amikor osztott edzéstervem volt, 4napos, egyértelmű volt, hogy minden sorozat bukásig megy a bemelegítést ugye nem beleszámolva. soha nem szerettem, ha marad bennem még pár ismétlés, muszáj kiadnom mindent. izomláz rendesen volt, főleg mellbe és hátba volt jellemző.
most heti 3x teljes testes edzést végzek, mindenre 1 max 2 gyakorlat megy. itt is bukásig nyomok minden sorozatot, de sokan mondják, hogy itt ez túledzettséghez vezet, de én szükségesnek érzem, és a lelki békém így teljes.
lényeg ami lényeg, itt írtátok hogy nem lehet heti 1nél többször guggolni, stb.stb. én heti 3x guggolok nagy súllyal, nyomok fekve, és heti 2x húzok fel (itt nem megy a heti 3)... regenerálódás? nem érzem 100%osnak, sokszor van ENYHE izomláz, feszülő, telítettség érzés az izmokban, de azt se érzem, hogy túlhajszolnám magam
fejlődésem nagyon csekély már jó ideje, erőben lassan haladok, méretbe nem igazán, lehet pont emiatt, bár kétlem.
Jayc, ezt úgy értettem, hogy még egy komoly lábedzést nem tudnék egy héten. Ez nem egyenlő pár sorozat guggolással, hiszen utána megy még lábgép, kitörés, merevlábas felhúzás.
Szóval szerintem ebből igenis elég heti egy is. De persze mindenkinél más jön be.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!