Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ilyen nem létezik! Vagy mégis?

Ilyen nem létezik! Vagy mégis?

Figyelt kérdés
Bármit csinálok a mellem nem fejlődik próbáltam már rengeteg eddzéstervet. Ha máskor annyira nemis melleddzést követő napokban nagyon figyelek a kajára. Tápkiegem is van. De annál többet hogy fáj a mellem nem érek el. Minden más nő de az nem.Pedig eddzéseken is érzem a mellem. Vmi ötlet?
2012. nov. 13. 22:59
 1/5 anonim ***** válasza:
2012. nov. 13. 23:05
 2/5 A kérdező kommentje:
ne fektess nagyobb hangsúlyt a mellizmodra, mint más izmodra, vagy legalább akkora hangsúlyt fektess a többi izomcsoportra, mint a mellizmodra ez lehet, mert a mellel és háttal kicsit elhúztam de a többi sincs lemaradva sőtt. Csak a mellem
2012. nov. 13. 23:11
 3/5 A kérdező kommentje:
a 2. at kipróbálom köszi :9
2012. nov. 13. 23:12
 4/5 betlindis válasza:
nem lehet, hogy azért, mert azon parázol, hogy kicsi a melled, egyszerre túl nagy súlyokkal esel neki, vagy túl sokféle gyakorlatot csinálsz, vagy kevés a pihenőidőd? túledzettség esetén sorvadhat az izom. figyelj arra, hogyan építed fel az edzésterved, gyengébb izmoknál kezdd alacsonyabb súllyal, hiába bírod más izmokkal nagyobbakkal vagy hiába érzed cikinek.
2012. nov. 14. 03:47
 5/5 A kérdező kommentje:
értem köszi.De erre direkt figyeltem. Nem szokott érdekelni ki mit gondol a konditeremben én érzem melyik gyakorlatot érzem jónak. Persze tanácsokat tippeket kapok és azt megis fogadom
2012. nov. 16. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!