Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Létezik, hogy semmi előjele...

Létezik, hogy semmi előjele sem volt a szülésnek, és mégis megindult egyik pillanatról a másikra?

Figyelt kérdés
39+2 km és már nagyon várom, hogy elinduljon, de még jól vagyok, dolgozgatok, a baba mocorog, néha keményedik a hasam bár ez engem nem nagyon zavar... csak már jönne ki végre... Minden elő lett készítve...
2012. szept. 7. 11:37
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen előjelre gondolsz.

Ha a szülés beindulására utaló dolgokra, mint rendszeres fájás, vagy magzatvíz elfolyás/szivárgás, akkor a válaszom nem, mert ezek valamelyike mindenképpen kell.

Ha nyákdugó távozásra, vagy hasmenésre gondolsz, akkor a válaszom igen, mert ezek nélkül is beindulhat.

Kitartás, már tényleg nincs sok hátra!

2012. szept. 7. 11:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, de nem olyan gyakran. Mondjuk nekem a szülés előtt 2x volt jóslóm csak.
2012. szept. 7. 11:44
 3/9 A kérdező kommentje:
Pár hete volt hasmenésem de azóta megint csak székrekedésem van... semmi jele hasmenésnek... fejfájásnak, görcsöknek, vagy derék fájásnak... nyákdugót sem láttam... a ctg-én a szívhangot lent mérték a köldök alatt 4 centivel ... szóval elméletileg már lent van, ugyanakkor úgy néz ki mint ha fent lenne, azt mondta a nővér, hogy kitölti a pocakot... , minden este úgy fekszünk le hogy hátha ma éjjel megyünk, és aztán egy szemet sem alszunk, se én se a párom... iszonyú...
2012. szept. 7. 11:48
 4/9 anonim ***** válasza:

Megértelek.

Harmadik babámat 41+6-ra szültem, úgy, hogy az első kettő a 38-on kint volt.

Az utolsó egy hónapban "minden nap" szülni akartam.

Próbáld ezt elengedni. Hidd el, hogy az a jó, ha jön, amikor akar.

Tervezz kisebb programokat, hogy "meg tudjon zavarni". Ha azért nem csinálsz semmit, mert már "nem érdemes belekezdeni", az a legrosszabb...

2012. szept. 7. 11:51
 5/9 A kérdező kommentje:
Már szinte elsírom magam, úgy kell visszafojtani, ha valahol azt olvasom, hogy valaki megszült... ezek a Hormonok?
2012. szept. 7. 12:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyáltalán nem voltak jóslóim, még keményedéseim sem. Egy reggel bementem a rutin CTG-re, utána a dokim megvizsgált, majd közölte, hogy akkor most menjek a betegfelvételre, mert épp szülök. Semmit nem éreztem, görcsöket sem éreztem, de a ctg már szépen kirajzolta az összehúzódásokat, és már 4 ujjnyira ki voltam tágulva. Ez volt reggel 9-kor, délután fél 5-kor már a kezemben volt a lányom.
2012. szept. 7. 12:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Kétszer szültem, mindkettő derült égből villámcsapás, semmi előjellel.
2012. szept. 7. 14:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Kórházban voltam túlhordás miatt, amikor beindultak a fájások egyik pillanatról a másikra. Anyukámék voltak nálam látogatóba, amikor egészen furcsa fájdalmat éreztem. Egyből tudtam h ezek már azok a fájások lesznek. Ez volt délután 3kor. Délelőtt 10kor még flowmetria vizsgálaton voltam, ahol minden rendben volt és nem gondoltam volna h pár óra múlva beindul a vajúdás.
2012. szept. 7. 16:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Én éjszaka arra keltem, hogy pukkanást hallottam, éreztem és elfolyt a magzatvizem. Előtte nem volt semmi előjel, hogy jön a baba, ez betöltött 37. héten volt. Tehát igen, lehet olyan, hogy semmi előjele úgy indul be.
2012. szept. 7. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!