Mihez tanácsoljátok a csuklósúly használatát?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni 2x1,5 kg-os csuklósúlyt.2012. nov. 7. 19:36
1/8 anonim válasza:
nem tudod, hogy mihez akarod venni, de kell neked?:)
Aerobikhoz jó lesz:)
2/8 A kérdező kommentje:
HŰHA! :( Na, ez nem sikerült. Nem tudom miért került ki ez a kérdés, na mindegy, akkor bemásolom ide a teljeset:
"Szeretnék venni 2x1,5 kg-os csuklósúlyt. Igazából nem sportolok, egyedül szoktam edzeni otthon. Súlyzózom, fekvőtámaszozom, felüléseket csinálok, amolyan erő- és izomnövelés céljából. Egy olyan kérdésem lenne azokhoz, akik tapasztaltabbak, hogy csuklósúlyt, vagy bokasúllyal együtt érdemes-e venni mindennapi viselés céljából? Pl. munka közben is rajtam lehetne és az is erősít. Erre gondoltam. Mi a véleményetek?"
2012. nov. 7. 19:42
3/8 anonim válasza:
semmi értelme ,ezzel nulla erősödés lesz.
4/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. És otthoni edzéshez lehet hasznos?
2012. nov. 7. 19:47
5/8 anonim válasza:
ja de ez a másfél kiló szerintem tök hasztalan, edzzél rendes súlyokkal ha edzeni akarsz.
6/8 anonim válasza:
szerintem is, normális súlyokkal eddz, mert ezzel nem mész semmire.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2012. nov. 7. 19:53
8/8 anonim válasza:
nem leszel szupercsillagharcos, ha nem tolod keményen :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!