Mit gondoltok az íjászatról? (a barátnőm íjászcsaj)
Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 15:03
3/5 anonim válasza:
Az íjászat nem csak fizikai, szellemi sportág is. Én a tradícionális íjra esküszöm, bár még nem volt szerencsém csigásíjhoz. Az én véleményem az íjászatról az, hogy új emberekkel ismerkedtem meg, és a régi ismerőseimmel újra összejárunk, hogy lőjjünk egy jót. Amióta íjjászkodom, észrevettem magamon, hogy jobban tudok koncentrálni a dolgokra, mint előtte. Hagy' adjak egy tanácsot: Mielőbb kezdj el íjjászkodni TE is:D
5/5 anonim válasza:
Néhány hónapja ijászkodom ( tradi reflex ), és teljesen beleszerettem.
Jó társaság, jó mozgás, gondolkodás, stb. Nagyon sok rétű a dolog, szok szakággal, és mindenki megtalálja benne amit keres. Próbáld ki, ha nem megy ne e erőltesd, de ha megy, akkor nagyon szép dolog. Nálunk a családban feleségem, és a 3-ból 2 gyerekem is csinálja, a kisebbik most kapta második kupáját.
Ahoz képest, hogy autóversenyben és puskás lövészetben nyomultam eddig, nagy a változás, de beleestem mint vak ló a szakadékba.
Nagyon sok ijász klub van nézz szét a szabad ijász portálon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!