A fegyencedzést hogyan kell kezdeni?
Figyelt kérdés
Elkezdtem olvasni a könyvet most tartok a fekvőtámasznál ,amit az első három az 5.-ik lépésig meg tudok csinálni mindent a kérdés az hogy a többi gyakorlattal párhuzamosan csináljam vagy először a fekvőtámasz a 10.-ik lépésig utána a a guggolás elsőtől a tizedik lépésig??? mia helyes módszer ti hogy kezdtétek?2012. nov. 4. 17:41
1/3 anonim válasza:
Először olvasd végig a könyvet. Mindenképpen ezzel érdemes kezdeni...
2/3 anonim válasza:
Szerintem az alapokat (1.szint) nyugodtan ki lehet hagyni, de csak akkor ha előtte volt valamilyen sport űztél vagy valami mozgásformát csináltál, és azt se olyan régen! Szóval én ezeket kihagytam, kezdtem azzal amit tudok, és azokat olyan egy-másfél hónapig csinálom, azután váltok szintet! Heti 3x!
3/3 anonim válasza:
"a többi gyakorlattal párhuzamosan csináljam vagy először a fekvőtámasz a 10.-ik lépésig utána a a guggolás elsőtől a tizedik lépésig???"
Ez most komoly? Persze hogy lehet párhuzamosan csinálni, gyúrni se úgy szoktak (már aki szokott) hogy X hónapig csak bicepsz aztán újabb X hónapig csak hát stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!