Peak Buildup vagy Myomax Hardcore?
Az, hogy nem ismerem, még semmit sem jelent sem minuszban sem plusszban. Én példul életemben egyszer ettem scitec proteint azt is ajándékba kaptam, és ajándékba ment is tovább.
Peak köztudottan gyártó (!!!) nem csak forglamazó, terítő cég. Nekem szimpatikusabb az 1:1 arányú protein és szénhidrát párosítás. 100g-ra vetítve majd nem dupla mennyiségű protein tartalom, mint a scitecben. Hozzáadott L-leucin, illetve Beta Ecdysteron. A hozzáadott funkcionális aromatikus növényi kivonatok, mint pl. a fenugreek stabilizálják a vércukorszintet, növelik az izmok inzulinérzékenységét, így az isomsejtek nagyobb mennyiségben képesek a tápanyagot felszívni. A scitecben creatin van, itt a peakben meg Ribóz, ami szintén ATP előanyag, energizáló, és aminosavval kombinálva több tucat folyamatot indit be a szervezetben. És persze a vitaminkomplex, ami a felszívódásban is fontos szerepet játszik.
De ha már ennyi pénzt költenék akár peak-re akár scitecre, akkor választanám őt.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!