És ha igen mennyi idő alatt? Az egy órában benne van fekvőtámasz, futás, felülés, hátizom erősítés folyamatos váltása. Szerintetek lehetséges? Az izom/tömegnövelőknek van káros hatása?
2009. aug. 11. 17:11
1/5 anonim válasza:
Ha a heti 2x1órát konditeremben töltöd el és helyesen étkezel, akkor meg lehet izmosodni. A jelenlegi alkatodtól és a genetikádtól függ az időtartam. A tömegnövelők nagy része cukor, ami ha hajlamos vagy a zsírosodásra nagyon megnöveli a testzsír százalékodat. A body.builder.hu-n vannak kalkulátorok, számold ki mennyi kalóriára van szükséges ha tömeget akarsz növelni és nézz egy mintaétrendet a megfelelő napi kalóriabeviteled mellé.
Ez után jöhet az edzésterv összeállítása, az oldalon megtalálod a gyakorlatokat. Mindenképpen olyan gyakorlatkoat végezz, amivel sok izmot mozgatsz meg. Ez kell a kezdőknek az izomtömeged növeléséhez.
2009. aug. 11. 19:54
2/5 A kérdező kommentje:
68~70 kiló vagyok egyszerűen nem tudok többet enni, nem hízok de nem is izmosodok. Ezért gondolkodtam a tömegnövelőkön, szeptembertől rendes kondiba szeretnék járni nem csak a fent leírt gyakorlatokat szeretném végezni.
2009. aug. 11. 19:59
3/5 anonim válasza:
"szeptembertől rendes kondiba szeretnék járni nem csak a fent leírt gyakorlatokat szeretném végezni." Mi ez a hülyeség ?! Úr isten ! Nem hiszem el , hogy ezt képes voltál leírni ! Azért vannak a konditeremben kondigépek meg súlyzók , mert azokkal mész is valamire , viszont ezzel a hülyéskedéssel nem . Azt írtad , hogy nem izmosodsz . Mi gondolsz , miért ? Mert ez a sz*r "edzésprogram" nem jó semmire . Menj el konditerembe , kérj személyi edzőt , aki összeállít neked személyes edzőprogramot , aztán igyekezz odafigyelni arra , hogy MIT eszel , és csak utána arra, hogy mennyit , aztán pár hónap múlva esetleg vehetsz tömegnövelőt . Amúgy meg heti 3 edzést szoktam javasolni mindenkinek , ez az optimális .
2009. aug. 11. 20:12
4/5 A kérdező kommentje:
Amíg nem voltak kondigépek meg súlyzók a világon senki nem izmosodott? Miért lennének ezek a gyakorlatok hülyeségek? Nézd, egy alapvető mellizmom hasizmom van, aminek nagyjából a duplájával elégedett lennék, de ennél többet nem tudok kihozni étrend terén mert nem tudok többet enni. Ha a hangnemed nem is de a mondanivalód nagyon hasznos volt!
2009. aug. 11. 23:11
5/5 anonim válasza:
Izom tömegnöveléshez nem nagyon kéne futkározni...í
Ezzel az edzés tervel inkább erőnlétet fogsz növelni, bár heti 2 óra az nokedli..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!