Milyen gyakorlatokat ajánlatok a hát belső részére?
Figyelt kérdés
[link] <- a sárga részre szeretnék edzeni, a piros részre egyáltalán nem.
Köszönöm! :)
2012. nov. 2. 05:41
1/8 A kérdező kommentje:
Kettlebell jó lenne? Csak azom nincs
2012. nov. 2. 05:57
2/8 anonim válasza:
Na ilyen pont nincs, hogy csak a belső izmokat erősíted. A különböző evezések kiválóak a hátizom vastagítására, pl egykezes- és kétkezes vagy t-rudas evezések, de nem lehet izoláltan edzeni a belső részre.
4/8 anonim válasza:
Szerintem ez sem. Sőt ez főleg csuklyára megy, de hátra nem tudsz csak a belső részre izoláló gyakorlatot.
De ettől még jó gyakorlat és amiket írtam azok is, de ne várd egyiktől sem, hogy csak egy kisebb részre hatnak.
5/8 A kérdező kommentje:
csak az kell, hogy ne legyenek szárnyaim. pl ilyen nem akarok lenni mint ez: [link]
2012. nov. 2. 18:38
6/8 anonim válasza:
Attól ne félj, ha akarnál sem tudnál ilyen lenni. Én 27 éve edzek folyamatosan marha keményen és nem vagyok ilyen. Ehhez kox és genetika is kell ám.
7/8 A kérdező kommentje:
ta jó, viszont azt vettem észre hogy a sima húzódzkodások csak ezt az oldalsó részt erősítik és a hát közepét nem. Tényleg kb csak az dolgozik, olyat szeretnék amivel a hát közepe kapja a nagyobb terhelést és rá tudok koncentrálni, a csukja is kaphat akár
2012. nov. 2. 20:48
8/8 anonim válasza:
De leírtam, hogy az evezések szépen hozzák a vastagságot is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!