Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 3 hónap alatt mennyit lehet...

3 hónap alatt mennyit lehet fejlődni?

Figyelt kérdés

Mert arra gondoltam, hogy 3 hónapig nem nézek tükörbe és nem mérem magam. Február 1-ig láthatok majd valamilyen változást kinézetben, centikben vagy kilókban?

Étrend rendben, edzés után fehérje+dextróz. Ja és heti 4x edzek.

2012. nov. 1. 22:05
 1/4 dirtboy ***** válasza:
2012. nov. 1. 22:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát igen, naturálban kb havi 1kg izomnövekedésre számíthatsz. Nem tömeg, mert az lehet több is, hanem izomtömeg.
2012. nov. 1. 23:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem ennyit sikerült 2 hónap alatt:

[link]

Étrendem szintén rendben, fehérje, vitamin, omega3, lenmag, plusz menet közben elkezdtem egy kreatin kúrát is.

Egyébként úgysem bírod ki, hogy ne nézd meg magad és ne mérd meg...sajnos én is szinte minden 2. edzésen méregetem magam, pedig minek... :)

2012. nov. 1. 23:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Megéri 3 hónapig ezt csinálni azért az 1 percnyi jó vagy rossz élményért, amikor majd végül tükörbe nézel?
2012. nov. 2. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!