Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 12 évesen késő lenne elkezdeni...

12 évesen késő lenne elkezdeni Ritmikus Sport Gimnasztikázni?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék valamit rendszeresen sportolni nagyon hajlékony vagyok Pl.: hajlékonysági teszten 38 cm-ig elnyúltam

szóval szeretnék valami jó sportot

még milyet ajánlotok?

2012. okt. 30. 14:57
 1/6 anonim ***** válasza:

A versenyszerűhöz talán késő, de az sem kizárt, hogy még pont az utolsó pillanat. Szerintem attól függ, mennyire vagy már felnőtt, mennyire nőiesedtél már... (és nem azt értem, hogy nő-e már a cicid, hanem az izületeidre, ami kívülről nem látszik!)

Hobbi szinten viszont bármikor elkezdheted, hajrá! :)

2012. okt. 30. 15:16
 2/6 anonim ***** válasza:
*ízületeidre
2012. okt. 30. 15:16
 3/6 anonim ***** válasza:

elkezdeni bármikor el lehet.

(a sportág neve már jó ideje csak ritmikus gimnasztika, sport nélkül)

2012. okt. 31. 01:15
 4/6 anonim ***** válasza:

RG-re fiúk is járhatnak/járnak? Én is nagyon hajlékony vagyok koromhoz képest, és szeretném még jobban fejleszteni. Ha esetleg RG-re nem járhatok, mit ajánlotok hajlékonyság fejlesztésére?

28F

2012. okt. 31. 16:13
 5/6 anonim válasza:
Én már 2évet rsg-ztem versenyszerűen, de utána abba hagytam, de most újra elkezdtem. Jövőre versenyzek.. Ha hajlékony vagy és szeretnéd csinálni akkor kezd bele!
2012. dec. 16. 20:19
 6/6 anonim válasza:

Későnek lehet hogy késő persze hobbi szintén semmi sem az én elég hajlékony vagyok rsg-ztem is sajnos abba hagytam de nagyon szeretem még mindíg és mikor alkalmamban van csinálom is ! Ne add fel az álmod!

Fiúk:! Nektek nem rg-t ajánlom mert nem nagyon hallotam fiú rh-s ről inkább a szertornát ajánlanám pl: talaj,lólengés,nyujtó,gyürű ezekhez is kell lazaság Hajrá mindenkinek!!! :)

2013. jan. 3. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!