Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Azt szeretném kérni töletek...

Azt szeretném kérni töletek hogy irjatok nekem le egy edzés programot többi lent?

Figyelt kérdés

Na szoval szeretnek edzeni/gyúrni :D pl bicepsz hasra de a többi izomzatomat is megszeretném dolgoztatni az a helyzet hogy ithon tudnák csak edzeni,nem sok mindenem van de ha valaki leirna nekem egy edzés programot részletesen hogy mik kelenek és hogy miket kel csinálnom stb akkor ha esetleg az nincs beszerzem.

A neten mar olvastam össze visza mindent de nem ertem meg hogy most hol is kezdlyen ezért kérem a ti segítségeteket.

Kérlek hülyeségetek ne irjatok ez fontos lene nekem.

És elnézést kérek a helyesirásért.

2012. okt. 30. 12:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

nincs másik előtte. Edzés előtt 1,5 órával rendes szilárd kaját egyél: csirke-rizs. A vitamint meg reggel nyomd be.

Edzés után protein+szőlőcukor. De a protein=fehérje. Nem pótló, hiszen természetes tejsavó van szűrve és porlasztva. Nem szintetikus cucc. Hanem természetes fehérje.

2012. okt. 30. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!