Testépítők! Ti milyen gyakran engeditek el magatokat?
Figyelt kérdés
Úgy értem egy kis csoki, sör, süti milyen gyakran csúszik le? Esetleg 1 szál cigi? Vagy tovább maradtok fent, akár éjszakába nyúlóan?
2012. okt. 29. 18:49
1/10 anonim válasza:
Tömegnöveléskor előfordul egy kis süti, ez-az, főleg hétvégén. Meg is látszik. :)Cigi az sosem.
2012. okt. 29. 18:57
2/10 dirtboy válasza:
mikor még csináltam az északázást lesz artam,csoki ment minden nap,kellet reggel hogy beindítsa a gyomrom működését na meg szokás még gyerek koromról.
cigizni nem cigizek soha.
alkohol nagyon ritkán ment több hónapok teltek el egy egy ivás közt.
süti ment ha volt kedvemre való de nem igazán vagyok sütis.
2012. okt. 29. 19:03
3/10 anonim válasza:
Montez megint szerénykedik. :)
2012. okt. 29. 19:50
4/10 anonim válasza:
Nem, most dagi vagyok.:)
2012. okt. 29. 19:54
5/10 anonim válasza:
Cigi nálam is kilőve, tinikoromban történt 2 héttől eltekintve soha nem cigiztem. Egyébként hétvégéken szoktam 1-1 csaló étkezést beiktatni, vagy csalósan elkészíteni egy kaját, pl most baconbe tekert, kapros túróval töltött csirkemellet csináltam. Persze diétánál semmi ilyesmi nem férne bele nálam, de most tömegelek és így oké.
2012. okt. 29. 20:45
6/10 NagyonGonosz válasza:
Akkor csalok ha vendégségbe megyek :)
2012. okt. 29. 20:47
7/10 anonim válasza:
A cigi és a részegedés teljesen felejtős. Ez kb olyan, mintha művelnék egy kiskertet, de közben meg locsolgatnám gyomirtóval. Eléggé abszurd a dolog. :)
Nagyon ritkán megiszom egy pohár sört, esetleg bort, de itt be is fejeződött a dolog. Szerintem ez nagy részben attól függ, hogy ki mennyire elhivatott a témában, mennyire veszi komolyan és mi az amit még el szeretne érni.
Minél komolyabban csinálod annál jobban szűkül a rés ezekben a dolgokban és minél lazábban, annál nagyobbak a lehetőségeid.
2012. okt. 29. 20:50
8/10 JayC válasza:
tömegnövelésnél szerintem belefér néha szar kaja, de ha csalok mindig a KÖTELEZŐ BEVITELEN túl, szóval a minőségi kaját sose válthatja fel a szemét.
cigi sose, alkohol sose, bulizni eljárok havonta max 1x haverok miatt, de akkor se iszok, aztán ígyis összejön a 7óra alvás.
2012. nov. 5. 18:47
9/10 anonim válasza:
én gyakran,nekem belefér minden kaja ektomorf lévén nem nagyon zsírosodok könnyen,cigi régen volt 3évig dohányoztam ma már nem,hétvégén néha néha a pohár aljára nézek,északázni sokat északázok,szal nem a legideálisabb de jövőre indulok superbodyn úgyhogy jövő évtől pia is off
2012. nov. 5. 19:05
10/10 anonim válasza:
Utolsó hány éves vagy, melyik kategóriát célzod meg?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!