Testépitők! Hogy bírjátok a kajálást és a kaja csinlálást?
Figyelt kérdés
Mit tesztek ha megunjátok? Mi motivál titeket? Nem ujátok már néha az izeket?2012. okt. 29. 11:52
1/6 anonim válasza:
Rengeteg különböző zöldség gyümölcs + én a húsokhoz szoktam szószokat is önteni így elég könnyű variálni az ízeket.
2/6 anonim válasza:
Mondjuk nekem a nejem megcsinálja legtöbbször, de nekem sem gond. Sokféle fűszer megy, így nem unom meg. Ha meg igen, akkor egy kis mustár rá és megy az arcba.:)
Mi motivál? Hogy ne legyen ennyire sz@r formám.:)
4/6 JayC válasza:
elején nehéz volt, de idővel meg lehet szokni, ez is egy szokássá válik, onnantól nem kényszerként csinálod.
tömegnövelésnél vígan elvagyok, ezer féle mód van a kaja elkészítéséhez, diétában pedig annyira motivált vagyok, és elszánt hogy simán letolom amit kell, az se zavar ha mellettem sütit zabálnak.
én általában magamnak főzök este, fél óra az egész másnapi menü elkészítése, vagy jóanyám megcsinálja nekem :))
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
Lapátolni kell az arcba a kaját, hiába nem esik jól. Eleinte b_ziskodtam villával meg lapos tányér meg mittomén', de kb 1 hét után váltottam kanál + mélytányér kombóra. Az elkészítéssel nincs bajom, tokkal-vonóval 25-30 perc alatt megvagyok. Gyors rizs 12 perc alatt kész, addig a húst felvágom, annak sem kell több 10-15 percél, közben persze fő a zöldség is. Nem nagy kunszt. Az ízeket meg lehet variálni, csak egy kis fantázia kell hozzá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!