Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítők, akik komolyan...

Testépítők, akik komolyan edzenek, lenne néhány kérdésem?

Figyelt kérdés

Szóval most 20/F vagyok, de leírok mindent, még akkor is ha jól lefogtok érte oltani(megérdemlem), de akkor is ez nem fenékig tejfel még mindig nekem ...

Szóval az a helyzet, hogy 3éve amikor elkezdtem edzeni,és semmihez sem értettem, azon kívül, hogy edzek , egy "gyerek" rám sózott egy segédanyagot,amire azt állította, hogy tápkieg semmi bajom nem lesz tőle.

Elfogyasztottam (200tabletta volt) és közben is edzettem,én pedig csodálkoztam, hogy lökhette fel ennyire az erőnlétemet és a súlyomat.

Aztán miután befejeztem visszaestem,gyengébb lettem(de nem ez lett az elsődleges gond).

Jó néhány hónap múlva állandó merevedési zavaraim lettek , és egyébb potenciális gondok, gondoltam el fog múlni.

De csak nem múlt el. Utánanéztem , hogy mi is lehetett az a tabletta és kiderült , hogy szteroid volt.

Elmentem Endokrinológushoz, a tesztoszteron szintem iszonyat alacsony volt,jó néhány mérés lezajlott a hetek alatt, aztán mondta, hogy pótolni kell.

Addigra olvasgattam a dolog után és azt írták több helyen is, hogy ilyen szerek használata után HCG-vel állnak vissza a rendes helyzetbe a dolgok.

Ezt mondtam az orvosnak is, de ő sima teszto-injekciót adott, ami csak akkor hatott, azóta semmi. Szóval nem segített semmit. Én hiszem, hogy megérdemlem, de azért ez tényleg sok, tavaly majdnem meghaltam agydaganatban , mert akkor is a szerencsétlen orvosok állandóan félrediagnosztizáltak és húzták az időt velem, nem hogy elküldtek volna CT-re, most meg ez.

Azóta akármennyit is edzek mindig itt vagyok rekedve a 186centi 76kilómnál. Fogadok azért nem tudok tömeget szedni mert a szintem kb a nem is tudom mi alatt van. Mit kéne tenni?

2012. okt. 23. 17:17
 1/10 anonim ***** válasza:

Kissé felszínesek az ismereteim, de ha tényleg szteroidot kaptál, akkor valóban kellett volna egy levezető kúra, hogy visszaálljon a herékben a tesztoszteron termelése. Ennek elmulasztása nem tudom milyen következményekkel szokott járni, de azt hiszem ezt Te magadon tapasztalod. Nem tudom ilyenkor már mit lehet tenni, de a fejlődésed elmaradása valószínűleg az alacsony tesztoszteronszintednek is betudható, ha ezen kívül minden rendben van (étrend, edzésterv, elégséges regeneráció).

Remélem jön majd Montez és ő megmondja a tutit, én csak tippelni tudok.

2012. okt. 23. 17:27
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha nincs levezetve még Tamoxifen citráttal sem, akkor is visszaáll a tesztoszteron szint normálishoz KÖZELI állapotba egy év eltelte után már biztos. Szerintem neked más jellegű problémáid vannak. Én nem toltam hcg-t csak tamoxifen citrátot tartalmazó cuccot (zitazonium de van ezer neve), és szerencsére 4 kúra után sincs gáz. Kopp-kopp-kopp.
2012. okt. 23. 17:41
 3/10 anonim ***** válasza:
lehet tudni mit szedtél? mert azért nem mind1... gondolom danabol v stana, ugye?
2012. okt. 23. 18:08
 4/10 A kérdező kommentje:
naposim
2012. okt. 23. 18:26
 5/10 anonim ***** válasza:
fúj g.eci:D
2012. okt. 23. 18:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor csak igazam lesz. Lényegében azt is mondhatnám, hogy szerencséd volt. Az egykori naposim "csak" 5 mg-os volt. A danabol már 10. Amúgy orvos helyett magadra is hagyatkozhatsz: nézd meg ébredés után közvetlenül, hogy áll-e a szerszámod. Ha heti legalább ötször igen, akkor túl nagy baj nem lehet.
2012. okt. 23. 18:47
 7/10 A kérdező kommentje:
nemigen . max heti 2-3x, heti 5ször max akkor ha egész héten nem csinálok semmit a műszerrel
2012. okt. 23. 18:48
 8/10 JayC ***** válasza:
én a helyedbe azért elmennék vérvételre, a napo eléggé ba ssza a májat is.
2012. okt. 23. 18:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Én a 2., illetve a 4. kúra után (igen szemes cuccot toltam, zitával levezetve, normális étrenddel, edzéstervvel, pihenővel és 4 azaz négy gramm fehérjével testsúlykilogrammonként, ahogyan azt kell) elmentem vérvételre, vizeletvizsgálatra, kardiológushoz, (magánorvos, aki nem csak b*szik az emberre, ahol ultrahangoztak IS; ugye vesevizsgálat stb.) Az eredmények szerencsére mindenhol jók voltak: kopp-kopp-kopp. Picit azért lehetett érezni egy hangyányi visszaesést - főleg a zita elhagyása után, de a végén minden a helyére került. Egyébként még most sem hiszem el, hogy azóta nem állt vissza a tesztoszterontermelésed. Menj el egy másik orvoshoz, mást nem nagyon tudok tanácsolni neked. Max. tesztoszteron fokozó termékeket, de hát nem lehet azzal élned életed végéig (ciklusosan értem, igen).
2012. okt. 23. 19:11
 10/10 anonim ***** válasza:

hát igen, általában magától is visszaáll a hormontermelés, de ugye vannak kivételek. Ezért sem érdemes levezetés nélkül tolni a cuccot. A Naposimnak és a Danabolnak is (sőt a régi Richteres Nerobolnak, vagy az orosz Methandrosztenolonnak is) methandienone a hatóanyaga. legtöbbször csak tamoxifennel vezetik le, de nem árt hCG sem.

Így utólag már tényleg csak azt tudod tenni, hogy tesztoszteron optimalizálókat használsz és idővel valószínű, hogy rendbe jössz. De amúgy ez ritka, hogy 200 szem örökre kinyírja a libidót.

2012. okt. 23. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!