Testépítők. Miért húzzátok fel magatokat az ilyen kérdéseken?
Én sem vagyok testépítő. Lehet oltani bárkit persze, de előtte utána kéne nézni legalább az alapfogalmaknak.
Az szokott vicces lenni, amikor van egy kis gyökér, meg vele szemben vagy 6 normális ember, akik ráadásul még el is magyarázzák a dolgokat, ő mégsem képes megérteni. Aztán védi a saját álláspontját, abba bele sem bír gondolni hogy talán ő a hülye. Gondolom te is ilyen vagy.
Cannabis ezmiez? :D
"Talán azért lesznek idegesek, mert fingotok sincs a témáról, és mégis ugattok" a válasz helytálló, nem tudok mást hozzáfűzni.
azért nem szeretjük mert
1: mint írták halvány lila fingja nincs a témáról, a kemény munkáról
2: semmi köze ki hogy éri el azt amit elér, ha magát megnyugtatja azzal hogy a másik koxolt és azért nagy, tegye, magában, ha ennek hangot is ad, akkor ne lepődjön meg ha a másik fullnaturálban 1x év edzésmúltal leugatja az arcát.
egyébként én pont lesz@rom ha koxosnak vagy bármi másnak neveznek, de ha lejönnek és ott trécselnek a pad mellett, nem edzenek és csak hangoskodnak, dobálják a földre a súlyokat, miattuk kell várjak a gépre, nem tudok koncentrálni (kva zavaró ha 3-4 ember sikítozva ordibál keresztül a termen), vagy nem pakolnak el maguk után akkor én is odamegyek és elküldöm őket az édes anyukájukba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!